Hämeen Vasemmistonuorten logo

Rekryä päätetty jatkaa 4.4. asti!

Etsimme toiminnanjohtajaa vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Tampereelle

Hämeen Vasemmistonuoret ry

Nuorisojärjestössämme pääset mukaan tuomaan vasemmistolaiset nuoret kaduilla ja kabineteissa yhteen muuttamaan suomalaista yhteiskuntaa ja koko maailmaa ekologiseksi, sosialistiseksi, feministiseksi ja demokraattiseksi.

Toiminnanjohtajan pääasiallisena tehtävänä on huolehtia yhdistyksen hallinnosta ja taloudenhoidosta. Lisäksi tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa yhdessä yhdistyksen aktiivien kanssa vasemmistonuorten toimintaa, tapahtumia, viestintää ja sidosryhmäyhteistyötä Hämeen, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueilla.

Edellytämme toiminnanjohtajalta järjestötoiminnan tuntemusta, yhdistyksen hallinnon, taloudenpidon ja päätöksenteon mahdollistamisen tuntemista sekä halua ja valmiuksia kehittää osaamistaan näistä aiheista. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kykyä rakentaa luottamusta sekä uskallusta ohjata vapaaehtoisia. Työ vaatii kykyä kommunikoida suomeksi ja kykyä suomenkielisen asiatekstin kirjoittamiseen.

Katsomme eduksi tapahtumien järjestämisen ja viestinnän osaamisen, nuorisotyön kokemuksen sekä Hämeen Vasemmistonuorten toiminnan tuntemisen. Arvostamme kielitaitoa, erityisesti ruotsin ja englannin osalta.

Työaika on 19 tuntia viikossa ja palkka 912 €/kk. Työhuoneesi sijaitsee Tampereella. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista. Työ alkaa 10.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan yhtenä .pdf, .doc tai .docx tiedostona sähköpostitse viimeistään 4.4.2023 kello 17:00 osoitteeseen rekry@vasemmistonuoret.fi 

Kirjoita otsikkokenttään “Työhakemus — toiminnanjohtaja”.

Rekrytoinnin aikataulu:

13.3. Haku alkaa

4.4. Haku päättyy

10.4.2023 tai sopimuksen mukaan työn aloitus

Rekrytointi toteutetaan anonymisoidusti. Valinta toteutetaan positiivisen erityiskohtelun periaatteita noudattaen, hakijoiden ollessa pätevyydeltään tasavertaisia tai lähes yhtä päteviä.

Lisätietoja:

Oskari Jokinen,
toiminnanjohtaja,

Hämeen Vasemmistonuoret ry
rekry@vasemmistonuoret.fi