Henkilö ojentaa flaikkua kadulla.

Vasemmistonuorilla on 7.12.2019 lähtien käytössä jäsenhankinnan palkitsemisjärjestelmä. Järjestelmä on voimassa toistaiseksi. 
 

Tietoa jäsenhankkijalle

Saat pisteitä, kun Vasemmistonuoriin liittyy uusi jäsen suosituksestasi. Pisteillä voit lunastaa tuotteita Vasemmistonuorten kaupasta. Huomaathan, että pisteitä kertyy ainoastaan, kun uusi jäsen kirjoittaa nimesi liittymislomakkeessa olevaan kenttään.

Vasemmistonuorten keskustoimisto pitää kirjaa pisteistä. Jos haluat tarkistaa saldosi, ota yhteyttä jäsen- ja toimistosihteeri Valter Södermaniin (045 348 5499, toimisto[at]vasemmistonuoret.fi).

Voit hankkiä jäseniä ja kerätä saldoa ainoastaan, jos olet Vasemmistonuorten jäsen.
 

Tietoa jäseneksi liittyvälle

Muistathan kirjoittaa liittymislomakkeeseen suosittelijasi nimen! Ainoastaan tällä tavalla hän saa pisteet itselleen. Suosittelijan täytyy olla Vasemmistonuorten jäsen.
 

Pisteiden kertyminen

1 piste = 0,1 € arvoa Vasemmistonuorten nettikaupassa
1 hankittu jäsen = 25 pistettä
25 pistettä = 2,5 € arvoa Vasemmistonuorten nettikaupassa
Esimerkiksi 8 hankittua jäsentä = 200 p = 20€ arvoa Vasemmistonuorten nettikaupassa

Pisteistä kertynyttä saldoa voi käyttää ainoastaan Vasemmistonuorten nettikaupassa. Saldoa ei voi vaihtaa käteiseksi tai tilisiirroksi.
 

Vinkkejä jäsenhankintaan

    • Lisää tietoa Vasemmistonuorten jäsenyydestä täällä!   
    • Hae keskustoimistolta tai piiritoimistolta Vasemmistonuorten esitteitä (suomi, ruotsi, englanti)
    • Tulosta paperisia jäsenliittymislomakkeita täältä.
    • Vasemmistonuorten jäsenhankintasuunnitelma (2019) löytyy täältä.
 


Palkitsemisjärjestelmä toteutetaan Vasemmistonuorten 29. liittokokouksen (19.–21.5.2017) päätöksen mukaisesti:

“Etelä-Suomen Vasemmistonuoret esittää liittokokoukselle perustettavaksi palkitsemisjärjestelmää jäsenhankintaan. Käytännössä tämä tarkoittaisi jatkuvaa jäsenhankkimiskampanjaa, jossa jokaisesta uudesta jäsenestä saisi hänet rekrynnyt jäsen määrän X pisteitä, joilla voisi ostaa Vasemmistonuorten verkkokaupasta tuotteita. Malli on tuttu monesta eri ammattiliitosta, jossa se on havaittu erinomaiseksi tavaksi aktivoida omia jäseniä jäsenhankintaan pienellä porkkanalla työstään järjestön eteen.”