Neljä nuorta nojaavat aitaan ja hymyilevät kameralle

Vasemmistonuorten jäsenenä olet osa järjestöä, joka tavoittelee ekologisesti kestävää, oikeudenmukaista ja tasa-arvoista maailmaa. Jäsenyys on ilmainen. Liity jäseneksi täällä!

 

Kuinka liittyä jäseneksi?

13-15 -vuotiaat: Tulosta tämä liittymiskaavake, täytä se ja pudota postilaatikkoon. Voit myös skannata allekirjoitetun lomakkeen ja lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen toimisto[at]vasemmistonuoret.fi. 13-15-vuotiailta edellytetään paperista liittymislomaketta, koska he tarvitsevat huoltajan allekirjoituksen.

15-30-vuotiaat: Liity jäseneksi helposti netissä tällä lomakkeella!

Yli 30-vuotiaat: Jos olet jo täyttänyt 30 mutta haluat tukea Vasemmistonuorten työtä myös jatkossa, voit liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys maksaa joko 20 €/vuosi tai 50 €/vuosi (tukimaksu). Liity kannatusjäseneksi täällä.

Meillä on usein paperisia liittymislomakkeita mukana tapahtumissa, joissa olemme edustamassa järjestöä. Tervetuloa juttelemaan Vasemmistonuorista ja jäsenyydestä kanssamme!

Kuka voi liittyä Vasemmistonuorten jäseneksi?

Jäseneksi voivat liittyä 13–30-vuotiaat nuoret, jotka ovat joko Suomen kansalaisia tai joiden kotipaikka on Suomessa. 13-15-vuotiaat tarvitsevat huoltajan luvan liittyäkseen Vasemmistonuoriin. Yli 30-vuotiaat voivat liittyä kannatusjäseniksi.

Miksi liittyä jäseneksi?

Vasemmistonuorten jäsenenä pääset osallistumaan järjestön toimintaan ja vaikuttamaan yhteiskuntaan. Jäsenenä pysyt perillä Vasemmistonuorten tapahtumista, kampanjoista ja kuulumisista. Järjestämme koulutuksia ja leirejä, joiden kautta jäsenet saavat tietoa yhteiskunnasta, viettävät vapaa-aikaa ja tutustuvat uusiin ihmisiin.

Toimintatapamme vaihtelevat mielenosoituksista, tempauksista ja kampanjoista pitkäjänteiseen vaikuttamiseen. Vaikutamme politiikassa kunnallisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla. Olet tervetullut osallistumaan toimintaamme juuri sen verran kuin haluat ja ehdit. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään, mutta antaa paljon!

Liityttyäsi jäseneksi saat postissa tietopaketin Vasemmistonuorista sekä halutessasi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Libero-lehden ilmaiseksi kotiisi.

Mitä jäsenyys maksaa?

Vasemmistonuorten varsinainen jäsenyys on ilmainen!

Jos olet yli 30-vuotias, voit liittyä kannatusjäseneksemme. Kannatusjäsenyys maksaa 20€/vuosi tai 50€/vuosi.

Jäsenhankinnan palkitsemisjärjestelmä

Vasemmistonuorilla on käytössä jäsenhankinnan palkitsemisjärjestelmä. Hankkiessasi jäseniä saat kerrytettyä itsellesi pisteitä, joilla voit lunastaa tuotteita Vasemmistonuorten kaupasta.

Jos joku jäsenemme on kannustanut sinua liittymään Vasemmistonuoriin, kerrothan siitä liittymislomakkeessa!

Lue jäsenhankinnan palkitsemisjärjestelmästä lisää täältä!
 


Tutustu Vasemmistonuorten jäsenrekisterin rekisteriselosteeseen täällä.

Voit erota Vasemmistonuorista tällä lomakkeella.

Liittymällä Vasemmistonuorten jäseneksi et liity automaattisesti vasemmistoliiton jäseneksi. Vasemmistonuoret ei ole puolueen jäsenjärjestö, vaan itsenäinen poliittinen toimija.