Piiritoimisto

Väinönkatu 28 B 14, 40100 Jyväskylä

keski-suomi[at]vasemmistonuoret.fi

Puheenjohtaja
Victoria Karjalainen

Varapuheenjohtaja
Akseli Ekola

Piirisihteeri
Miika Korpi

Hallitus:

Ira Vainikainen
Pauliina Jokinen
Eetu Selenius (varajäsen)
Michelle Seppälä (varajäsen)
Negeen Hamkar (varajäsen)
Jasmina Koskela (varajäsen)

Sähköpostilista
http://groups.google.com/group/ksvn-lista

Sosiaalinen media

Facebook 


 

Keski-Suomen Vasemmistonuoret vaatii, että päättäjät ottavat ilmastopaneeli IPCC:n viestin ilmastotoimien kiireellisyydestä vakavasti niin kunnallisella, maakunnallisella, kuin valtakunnallisellakin tasolla ja että tarvittaviin toimenpiteisiin ryhdytään välittömästi. Ilmastopolitiikkaa ei pidä käsitellä vain yhtenä politiikan osa-alueena vaan ympäristön kantokyvyn kunnioittamisen ja hiilineutraaliuden tavoittelun pitää luoda rajat kaikelle toiminnalle.

Keski-Suomen Vasemmistonuoret vahvistivat piirihallituksen kokouksessa 25.9.2018 turvallisemman tilan säännöt. Sääntöjä noudatetaan Keski-Suomen Vasemmistonuorten tapahtumissa.

Turvallisemman tilan säännöt

Arvon keskeisen Suomen vanupallerot!

KSVN:n vuosikokous järjestetään perinteiseen tapaan maaliskuussa, tällä kertaa lauantaina 4.3. Vuosikokouksessa valitaan piirille uusi hallitus ja puheenjohtaja sekä muut sääntömääräiset asiat. Olit sitten kiinnostunut luottamustehtävästä tai muuten vain halukas osallistumaan jäsendemokratiaan, ilmesty vapaa-ajantila Lillukkaan Kortepohjassa, Jyväskylässä ko. päivänä kello 18.

Hetken jo näytti siltä, että järki voittaa Jyväskylässä, kun sivistyslautakunta torjui suurimman osan varhaiskasvatuksen leikkauksista. Nyt ollaan kuitenkin menossa ojasta allikkoon, kun suunnitteilla on mittavia leikkauksia lukio- ja ammatilliseen koulutukseen.

Haluatko aktivoitua KSVN:ssä? Me tarvitsemme tyyppejä:

-feissaamaan (Liberoiden jakaminen Kävelykadulla vapaavalintaisena ajankohtana

-jakelemaan Liberoita, voit viedä vaikka omalle koululle tai lähikahvilaan

-kirjoittamaan, piirtämään tai valo- tai videokuvaamaan matskua KSVN:n uuteen blogiin (kaikki pilakuvasta ja kasvisruokaohjeista akateemiseen esseeseen kelpaa!)

-edustamaan piiriä erilaisissa tapahtumissa, esim. festareilla nyt kesällä

-muuta, mitä? Mitä vain haluat!

Maailmassa on paraikaa menossa suurin pakolaiskriisi sitten toisen maailmansodan. Lähi-Itä on edelleen arabikevään seurausten kourissa, Syyrian alueen ollessa käytännössä romahtanut. Yhteensä YK:n arvion mukaan maailmassa on noin 60 miljoonaa pakolaista. Näin suurten ihmismäärien ollessa kyseessä Suomi ei voi välttää ottamasta vastuuta pakoon lähteneiden huolenpidosta.