Pe, 05.05.2023 - klo 18:00 to Su, 07.05.2023 - klo 15:00
Vasemmistonuoret

Opi perusasiat (OPA) -kurssi 2023 on tällä hetkellä täynnä, mahdollisista peruutuspaikoista voi kysellä sähköpostilla konsta.hyotyla@vasemmistonuoret.fi 

Opi perusasiat (OPA) -kurssilla vietetään viikonloppu muiden eri puolelta Suomea tulevien vasemmistonuorten kanssa, hengataan yhdessä ja opitaan lisää vasemmistoliikkeen taustoista sekä Vasemmistonuorista järjestönä. Lisäksi kurssilla tutustutaan erilaisiin tapoihin osallistua toimintaan järjestön sisällä. Kurssi sopii uusille jäsenille ja niille pidempään järjestössä toimineille, jotka eivät ole vielä kurssia käyneet ja jotka haluavat palata perusasioiden äärelle. Kurssi järjestetään Helsingissä 5.-7.5.2023, tarkempi paikka sekä muu info lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Huom. mukaan mahtuu 30 ihmistä eli ilmoittaudu mukaan pian! 

Osallistuminen on ilmaista ja kotimaan matkakulut Helsinkiin julkisilla kulkuvälineillä korvataan. Helsingin keskustasta järjestetään yhteiskuljetus leirikeskukseen klo 18.00 perjantaina. Paluu keskustaan on kello 15.00 sunnuntaina. Mikäli haluat tulla mukaan, mutta yhteiskuljetusaika ei onnistu sinulle, laita viestiä, jolloin pyrimme järjestämään kyydin kurssipaikalle.

Lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan täällä!