Kuntavallankumous: Löydä oma kuntavaaliteemasi

Tule miettimään, millaisten teemojen puolesta haluat kampanjoida ensi kevään kuntavaaleissa ehdokkaana, aktiivina tai rivijäsenenä! Työpaja tarjoaa välineitä niin omien poliittisten tavoitteiden täsmentämiseen kuin mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä piirissä ja osastoissa pidetään ensi keväänä esillä.

Ennakkoilmoittautuminen: https://extra.vanu.fi/ESVN/kuntavaaliteemat2020

ESVN:n Uusien ilta

Tervetuloa syyskuun ensimmäisenä iltana Etelä-Suomen vasemmistonuorten uusien jäsenten iltaan osoitteessa Lintulahdenkatu 10, Helsinki! Täällä pääset tutustumaan toimintaan ja tovereihin! Iltaa voi jatkaa ESVN:n jäsenten saunaillassa samoissa tiloissa.

Opi perusasiat

Milloin: 4.-6.9.2020

Missä: Helsinki

Kuvaus: OPA -kurssilla tutustutaan Vasemmistonuorten toimintaan ja tapoihin päästä mukaan maailman muuttamiseen.

Kenelle: Uusille Vasemmistonuorille ja toiminnasta kiinnostuneille

Ilmoittautuminen: avataan myöhemmin

Lisätietoja: Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori Arto Leinonen, arto[at]vasemmistonuoret.fi, 0456628206

Vanuviikonloppu

Kuvaus: Kaikkien jaostojen ja työryhmien jäsenet samassa leirikeskuksessa! Viikonloppu täynnä hauskanpitoa, toimintasuunnitelmien tekoa ja vastuunjakoa.

Kenelle: Jaostojen ja työryhmien jäsenille

Ilmoittautuminen: avataan myöhemmin

Lisätietoja: Järjestö- ja nuorisotoiminnan koordinaattori Arto Leinonen, arto[at]vasemmistonuoret.fi, 0456628206

Vasemmistonuoret Helsinki Pride -kulkueessa

Vasemmistonuorten liput liehuvat tänäkin vuonna Pride-kulkueessa! Tule siis ihmeessä mukaan ryhmäämme muun vasemmiston sekaan marssimaan tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolesta!

Helsinki Pride-kulkueen järjestäytyminen alkaa 11:00 Senaatintorilla, mistä lähdetään 12:00 alkaen kohti Puistojuhlaa, joka pidetään jälleen tänäkin vuonna Kaivopuistossa.

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet ovat tärkeä osa vasemmistolaista politiikkaa ja lukuisia näihin ryhmiin kuuluvia toimii aktiivisesti joukossamme, joten näytetään, millä puolella historiaa seisomme!