Uusien ilta

Joensuun seudun Vasemmistonuorten uusien ilta järjestetään Kuhasalon Kalmonkatiskalla (os. Kukkosensaari 5b) torstaina 22.9.2022 klo 18 alkaen. Majalle johtava polku on esteetön, mutta maja ja muut rakennukset eivät valitettavasti ole. Yhteislähtö kohti Kuhasaloa Ylisoutajan sillalta klo 17.30. Saa toki tulla omia aikojaankin varsinkin jos paikka on entuudestaan tuttu.

Uusien illassa päästään hengailemaan nuotion äärellä sekä tutustumaan Vasemmistonuoriin ja sen aktiiveihin. Tarjolla on vegaanista syötävää ja juotavaa. Tervetuloa!

Keskiviikkoklubi (Joensuu)

Keskiviikkoklubit ovat syksyn aikana kuukauden joka toisena keskiviikkona järjestettäviä yhdessä hengailuja taiteen parissa, koulutustilaisuuksia, harrasteiltoja tai debaatteja sen hetken poliittisesta maailmantuskasta!

29.9.2021 Vietämme keskiviikkoklubina uusien jäsenten ja jäseneksi kaipaavien iltaa Kuhasalossa kodalla grillaten ja seurustellen! Paikalle tervetulleita kaikki uudet ja vanhat jäsenet sekä ne jotka eivät vielä jäseniä ole mutta ovat halukkaita näkemään toimintaa! Lisätietoja tapahtumasta viikkoa ennen somessa.