Uusien ilta Helsingissä

Oletko vasta liittynyt Vasemmistonuoriin? Olet kenties ollut jo pidempään jäsen, mutta et ole saanut aikaiseksi aktivoitua? Etelä-Suomen Vasemmistonuoret järjestää uusien illan 3.11. klo 17.00 Helsingissä osoitteessa Lintulahdenkatu 10.

Uusien illassa esitellään järjestöä ja sen toimintaan. Ilta on myös loistava paikka tutustua aktiiveihimme ja muihin samanhenkisiin ihmisiin. Helsingin ulkopuolelta tulevien Etelä-Suomen Vasemmistonuorten jäsenten matkakulut korvataan.

Jäsen ilta Helsingissä

Tervetuloa Etelä-Suomen Vasemmistonuorten jäseniltaan 26.10. klo 17 alkaen Vasemmistonuorten toimistolle (Lintulahdenkatu 10).

Matalan kynnyksen jäsenillassa tarkoitus on hengailla, jutella ja vaihtaa kuulumisia. Illan aiheena on tutustua Vasemmistonuorten liittokokoukseen käsittelyyn tuleviin uudistuksiin. Illassa käsitellään ainakin järjestöllistä uudistusta, Vasemmistoliiton yhteisöjäseneksi liittymistä ja poliittista ohjelmaa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan iltaan!

ESVN: poliittisen ohjelman kommentointi

Vasemmistonuorten ensi marraskuun liittokokouksessa hyväksyttävät uusi poliittinen ohjelma ja periaatejulistus ovat lähteneet kommentoitaviksi piirijärjestöille. Etelä-Suomen Vasemmistonuoret järjestää 25.5. klo 17 tilaisuuden jäsenilleen, jossa on mahdollisuus päästä tutustumaan ohjelmiin ja kommentoimaan niitä. Tule paikalle ottamaan selvää mistä on kyse ja kertomaan oma mielipiteesi järjestön poliittisista linjoista! Tapahtuma järjestetään osoitteessa Lintulahdenkatu 10.

Uusien ilta (Helsinki)

Oletko vasta liittynyt Vasemmistonuoriin? Olet kenties ollut jo pidempään jäsen, mutta et ole saanut aikaiseksi aktivoitua? Etelä-Suomen Vasemmistonuoret järjestää uusien illan 12.4. klo 18.00 Helsingissä Vasemmistonuorten toimistolla osoitteessa Lintulahdenkatu 10, 2. krs.

Uusien illassa esitellään järjestöä ja toimintaan. Ilta on myös loistava paikka tutustua aktiiveihimme ja muihin samanhenkisiin ihmisiin. Helsingin ulkopuolelta tulevien jäsenten matkakulut korvataan.

Ekososialismia kuntiin -työpaja (Helsinki)

Tule mukaan pohtimaan, millainen olisi ekososialistinen Suomi!

Osa työpajoista toteutetaan lähitoteutuksena ja osa etänä. Työpajoista tiedotetaan piirikohtaisesti paikallisen vasemmistoliiton ja Vasemmistonuorten kanavissa. Uusista työpajoista tiedotetaan paikkakuntakohtaisesti sitä mukaa kun niitä saadaan sovittua.

Helsingin työpaja:
- 23.11.2022 Helsinki (klo. 18.00, Merikotka-kabinetti, Lintulahdenkatu 10)

ESVN:n jäsenilta

Tervetuloa Etelä-Suomen Vasemmistonuorten jäseniltaan tiistaina 8.11. klo 18 alkaen Vasemmistonuorten toimistolle.

Matalan kynnyksen jäsenillassa tarkoitus on hengailla, jutella ja vaihtaa kuulumisia. Puheenjohtaja Pinja Vuorinen tulee jäsenillan alkuun esittelemään liittokokouspäätöksen mukaista jäsenäänestystä järjestön liittymisestä Vasemmistoliiton yhteisöjäseneksi. Sen jälkeen luvassa vapaamuotoista hengailua. Paikalle ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudet jäsenet ja aktiivit. Tarjolla kahvia, teetä, virvokkeita ja vegaanista naposteltavaa.

ESVN:n vuosikokous & osastoiltama

Etelä-Suomen Vasemmistonuorten vuosikokous järjestetään 1.10. klo 14 alkaen osoitteessa Lintulahdenkatu 10. Vuosikokouksen jälkeen pidetään osastoiltama noin kello 17 alkaen. Osastoiltaman ohjelmassa luvassa alustusta keskusjärjestön järjestörakenneuudistuksesta, esittelyä piirin toiminta-alueesta sekä vapaamuotoista hengailua. Iltamassa tarjolla pitsaa.

ESVN:n Uusien jäsenten ilta 23.6.

Hyvä uusi jäsenemme tai toiminnasta kiinnostunut toveri!

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme Etelä-Suomen vasemmistonuorten Uusien jäsenten iltaan keskiviikkona 23.6. kello 17:00-19:00. Uusien ilta järjestetään tällä kertaa ulkona ja kokoonnumme toimistomme edustalla (Lintulahdenkatu 10, Helsinki). Tämä on ensimmäinen uusien jäsenten ilta kasvotusten sitten viime vuoden elokuun, joten kaikki tänä aikana liittyneet jäsenet sekä vanhemmatkin jäsenet, joita kiinnostuu aktivoitua toiminnassa ovat tervetulleet!