Dungeons and Dragons -ilta

Dungeons and Dragons -iltoja jatketaan tämän viikon torstaina 13.10. klo 17 alkaen piiritoimistolla (os. Pohjoiskatu 6). Pelaamaan voi tulla vaikkei olisi ollut mukana ensimmäisellä kerralla. Myöhemmistä Dungeons and Dragons -illoista sovitaan tuolloin 13.10.

Dungeons and Dragons (DnD) eli tuttavallisemmin Dönö on roolipeli, jossa tarvitset vain mielikuvitusta ja nopanheittoja. Gamemaster vie peliä eteenpäin ja jännittäviltä tilanteilta ei vältytä.

Dungeons and Dragons -ilta

Tervetuloa Joensuun seudun Vasemmistonuorten DnD-iltaan 6.10.2022 klo 17 piiritoimistolle (osoite Pohjoiskatu 6).

Dungeons & Dragons (DnD) eli tuttavallisemmin Dönö on roolipeli jossa tarvitset vain mielikuvitusta ja nopanheittoja. Gamemaster vie peliä eteenpäin ja jännittäviltä tilanteita ei vältytä. DnD-iltojen jatkosta sovitaan osallistujien kesken tuolloin 6.10.

Emmin läksiäiset

Järjestämme läksiäiset keväällä väistyneelle piirisihteerillemme Emmi Rajavuorelle toimistollamme Joensuussa (Pohjoiskatu 6) tulevana lauantaina 3.9. klo 17 alkaen. Tarjolla pientä purtavaa sekä erityisen hyvää seuraa. Tervetuloa!

ps. Jos haluat osallistua etäyhteyksin, laita sähköpostia osoitteeseen ita@vasemmistonuoret.fi.

Keskiviikkoklubi (joensuu)

Kevään toisessa keskiviikkoklubissa päästään pelaamaan lautapelejä!

Ota siis mukaasi lautapeli jos toinenkin, pelitovereita ja saavu Pohjoiskatu 6:sen toimistolle!

Pelaillaan yhdessä ja erikseen! Peliaikaa niin kauan kuin työntekijä voi olla paikalla!

Tarjolla kahvia ja teetä!

 

Tervetuloa!

Keskiviikkoklubi

Kevään ensimmäinen keskiviikkoklubi on tarrapaja!

Tule suunnittelemaan yhdessä toisten kanssa tarroja leikkaa/liimaa tekniikalla, piirtämällä, leikkelemällä lehdistä tai vaikka maalaamalla. Toimistolla on tarjolla vanhoja aikakausilehtiä, erilaisia kyniä ja papereita. Otathan erikoisemmat välineet itse mukaasi mikäli haluat niitä hyödyntää!

Suunnittelun jälkeen kuvat skannataan/kuvataan ja niistä tilataan yhteiskäyttöön tarroja. Jokainen saa toki omia tarrojaan myös jaettavaksi.

TERVETULOA! Nähdään keskiviikkona!

Keskiviikkoklubi (Joensuu)

Keskiviikkoklubit ovat syksyn aikana kuukauden joka toisena keskiviikkona järjestettäviä yhdessä hengailuja taiteen parissa, koulutustilaisuuksia, harrasteiltoja tai debaatteja sen hetken poliittisesta maailmantuskasta!

*************************************************************************************************************************************************

Syksyn ohjelmisto on alustavasti luotu ja toivottavasti voimme toteuttaa sen täysimääräisesti ilman koronan tuomia rajoituksia!

Keskiviikkoklubi (Joensuu)

Keskiviikkoklubit ovat syksyn aikana kuukauden joka toisena keskiviikkona järjestettäviä yhdessä hengailuja taiteen parissa, koulutustilaisuuksia, harrasteiltoja tai debaatteja sen hetken poliittisesta maailmantuskasta!

27.10.2021 pelataan suosittua Dungeon and Dragons roolipeliä Joensuun piiritoimistolla osoitteessa Pohjoiskatu 6, 80100 Joensuu. Pelin vetää Roosa Ylikoski. Ennakko-osaamista ei tarvita, tulee vain uskaltaa heittäytyä! Tuo mukanasi eväitä joita haluat nauttia! Tarjolla käsidesi, mukit, lautaset jne.