JoseVanun vuosikokous ja pikkujoulut

Tervetuloa Joensuun seudun Vasemmistonuorten vuosikokoukseen ja pikkujouluihin toimistolle (os. Pohjoiskatu 6, 80100 Joensuu) torstaina 30.11. klo 17 alkaen. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten vuoden 2024 hallituksen valinta sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen. Kokouksen esityslista liitteineen on lähetetty jäsenille sähköpostitse 15.11.

Pinssipaja

Tervetuloa painamaan pinssejä perjantaina 6.10. klo 17 alkaen toimistolle (os. Pohjoiskatu 6, 80100 Joensuu, valkoinen puutalo Laulutalon ja Ortodoksisen seminaarin välissä).

Painetaan pinssejä ainakin erilaisilla vanulogoilla, mutta halutessaan voi suunnitella tai piirtää aivan haluamansalaisia pinssejä.

Toiminnansuunnitteluilta

Joensuun seudun Vasemmistonuorten syksyn toimintaa suunnitellaan perjantaina 15.9. klo 17 alkaen piiritoimistolla (os. Pohjoiskatu 6). Toimisto sijaitsee Nukketeatteritalossa, joka on valkoinen puutalo Laulutalon ja Ortodoksisen seminaarin välissä.

Toiminnasta pyritään tekemään jäsenten toiveiden mukaista, joten tulemalla paikalle pääset vaikuttamaan siihen millaista toimintaa Vasemmistonuoret järjestää Joensuussa tänä syksynä.

Olet tervetullut tapahtumaan olitpa ollut aiemmin Vasemmistonuorten toiminnassa tai et.

Dungeons and Dragons -ilta

Dungeons and Dragons -iltoja jatketaan tämän viikon torstaina 13.10. klo 17 alkaen piiritoimistolla (os. Pohjoiskatu 6). Pelaamaan voi tulla vaikkei olisi ollut mukana ensimmäisellä kerralla. Myöhemmistä Dungeons and Dragons -illoista sovitaan tuolloin 13.10.

Dungeons and Dragons (DnD) eli tuttavallisemmin Dönö on roolipeli, jossa tarvitset vain mielikuvitusta ja nopanheittoja. Gamemaster vie peliä eteenpäin ja jännittäviltä tilanteilta ei vältytä.

Dungeons and Dragons -ilta

Tervetuloa Joensuun seudun Vasemmistonuorten DnD-iltaan 6.10.2022 klo 17 piiritoimistolle (osoite Pohjoiskatu 6).

Dungeons & Dragons (DnD) eli tuttavallisemmin Dönö on roolipeli jossa tarvitset vain mielikuvitusta ja nopanheittoja. Gamemaster vie peliä eteenpäin ja jännittäviltä tilanteita ei vältytä. DnD-iltojen jatkosta sovitaan osallistujien kesken tuolloin 6.10.

Emmin läksiäiset

Järjestämme läksiäiset keväällä väistyneelle piirisihteerillemme Emmi Rajavuorelle toimistollamme Joensuussa (Pohjoiskatu 6) tulevana lauantaina 3.9. klo 17 alkaen. Tarjolla pientä purtavaa sekä erityisen hyvää seuraa. Tervetuloa!

ps. Jos haluat osallistua etäyhteyksin, laita sähköpostia osoitteeseen ita@vasemmistonuoret.fi.

Keskiviikkoklubi (joensuu)

Kevään toisessa keskiviikkoklubissa päästään pelaamaan lautapelejä!

Ota siis mukaasi lautapeli jos toinenkin, pelitovereita ja saavu Pohjoiskatu 6:sen toimistolle!

Pelaillaan yhdessä ja erikseen! Peliaikaa niin kauan kuin työntekijä voi olla paikalla!

Tarjolla kahvia ja teetä!

 

Tervetuloa!

Keskiviikkoklubi

Kevään ensimmäinen keskiviikkoklubi on tarrapaja!

Tule suunnittelemaan yhdessä toisten kanssa tarroja leikkaa/liimaa tekniikalla, piirtämällä, leikkelemällä lehdistä tai vaikka maalaamalla. Toimistolla on tarjolla vanhoja aikakausilehtiä, erilaisia kyniä ja papereita. Otathan erikoisemmat välineet itse mukaasi mikäli haluat niitä hyödyntää!

Suunnittelun jälkeen kuvat skannataan/kuvataan ja niistä tilataan yhteiskäyttöön tarroja. Jokainen saa toki omia tarrojaan myös jaettavaksi.

TERVETULOA! Nähdään keskiviikkona!

Sivut