Lapin vasemmistonuorten syyskokous 23.9.2023

On taas se aika vuodesta, jolloin kutsumme koolle Lapin vasemmistonuorten (Lavanu) sääntömääräisen vuosikokouksen. Olet tervetullut mukaan käyttämään äänioikeuttasi ja seuraamaan kokousta kanssamme. Valitsemme syyskokouksessa ensi vuodelle uuden Lapin vasemmistonuorten hallituksen, johon voit tulla halutessasi mukaan. Vuosikokous on mainio paikka tutustua toimintaamme ja muuhun jäsenistöön sekä ideoida tulevaa toimintaa. Jos sinulla on siis ideoita tapahtumille, olet tervetullut jakamaan niitä kanssamme.

Lapin vasemmistonuorten kevätkokous ja vappu 29.4.2023

Tervetuloa Lapin vasemmistonuoret ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Rovaniemelle 29.4.2023!

On taas se aika vuodesta, jolloin kutsumme koolle Lapin vasemmistonuorten (Lavanu) sääntömääräisen vuosikokouksen. Olet tervetullut mukaan käyttämään äänioikeuttasi ja seuraamaan kokousta kanssamme.Vuosikokous on mainio paikka tutustua toimintaamme ja muuhun jäsenistöön sekä ideoida tulevaa toimintaa. Jos sinulla on siis ideoita tapahtumille, olet tervetullut jakamaan niitä kanssamme.

Lapin vasemmistonuorten piknikit 2022

Järjestämme tänä kesänä piknikkejä säävarauksella. Ensimmäinen piknik pidetään Rovaniemellä torstaina 16.6. Jätkänpuistossa, Kirkonjyrhämän laavulla tai Kirkkolammella pääkirkon lähellä tai säävarauksella Kauppayhtiöllä. Pidämme toisen piknikin Kemissä 14.7. sisäsatamassa tai Mansikkanokalla tai säävarauksella Hertassa tai Bar 82:ssa. Piknikkien paikoista päätetään osallistujien kesken ja niistä ilmoitetaan tarkemmin tapahtumapäivinä esimerkiksi Instagramin tarinoissa. Lapin vasemmistonuoret korvaa matka- ja ruokakulut osallistujille.