Uusien jäsenten ilta (Helsinki)

Oletko vasta liittynyt Vasemmistonuoriin? Olet kenties ollut jo pidempään jäsen, mutta et ole saanut aikaiseksi aktivoitua? Etelä-Suomen Vasemmistonuoret järjestää uusien illan 8.12. klo 18 Vasemmistonuorten toimistolla Lintulahdenkatu 10.

Uusien illassa esitellään Vasemmistonuorten järjestöä ja toimintaan. Ilta on myös loistava paikka tutustua aktiiveihimme ja muihin samanhenkisiin ihmisiin. Helsingin ulkopuolelta tulevien jäsenten matkakulut korvataan.

Helsingin Vasemmistonuorten kahvitteluilta

Tervetuloa Helsingin Vasemmistonuorten kahvitteluiltaan keskiviikkona 31.8. klo 17 alkaen Vasemmistonuorten toimistolle.

Matalan kynnyksen jäsenillassa tarkoitus on hengailla, jutella ja vaihtaa kuulumisia ilman sen ihmeempää ohjelmaa tai agendaa. Paikalle ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudet jäsenet ja aktiivit. Tarjolla kahvia, teetä, virvokkeita ja vegaanista naposteltavaa.

Jos järjestötoiminta ja Helsingin Vasemmistonuorten luottamustehtävät kiinnostavat, on tämä oiva tilaisuus tulla kyselemään niistä lisää nykyisiltä hallituksen jäseniltä!

Helvanun Euroviisukatsomo

Euroviisujen finaalilähetys alkaa ensi lauantaina 14.5. ja kestää pitkälle yöhön, mikä sen parempi tapa seurata tätä musiikkijuhlaa kuin kanssavanujen seurassa?

Helsingin Vasemmistonuoret järjestävät kisakatsomon Vasemmistonuorten toimistolla, jonne voi saapua klo 21 lähtien lauantaina 14.5. Paikalla on tarjolla naposteltavaa, keskusteluja ja toimistolle voi myös jäädä yöksi. Sunnuntaiksi varattuna myös aamupalaa.