01.04.2020
Ikonen ja Karau hymyilevät kameralle, kuvien pälle taitettu otsikon teksti.

Poikkeusolot tuovat esille, että yhteiskunnan perusta lepää naisvaltaisten alojen työssä. Hoivatyön, siivouksen, hygienia- ja palvelualojen sekä kasvatuksen sankarit ylläpitävät yhteiskuntaa jopa terveytensä uhalla. He ansaitsevat kiitoksemme ja puheiden lisäksi myös parannuksia työoloihin ja palkkaukseen.

Vasemmistonuoret kiittää naisvaltaisten alojen ammattilaisia ja haastaa kaikki muutkin nuorisojärjestöt osoittamaan konkreettista tukea työnteon sankareille!

26.03.2020
Kollaasi nuorisojärjestöjen puheenjohtajista.

Hallitus valmistautuu kaiken aikaa kevään kehysriiheen poikkeuksellisissa olosuhteissa. Vihreät nuoret, Demarinuoret, Vasemmistonuoret ja RKP-nuoret toivovat hallitukselta elvytystoimia, jotka edistävät ekologista jälleenrakennusta ja tukevat ilmastonmuutoksen kannalta kestävää yhteiskuntaa.

24.03.2020
Anna ja Liban katsovat hymyillen kameraan.

Vasemmistonuoret ja Vasemmisto-opiskelijat vaativat rahareformin toteuttamista eli siirtymistä oikeudenmukaiseen rahajärjestemään. Viime vuosien kestämätön rahapolitiikka on luonut talouskuplan, jonka koronaviruksen aiheuttama kysyntä- ja tarjontashokki on puhkaissut. 

23.03.2020
Kaksi flaikkuja jakavaa henkilöä katsoo kameraan hymyillen.

Kuntavaalit käydään keväällä 2021, ja Vasemmistonuoret yhdessä Vasemmisto-opiskelijoiden kanssa ovat täydellä innolla rakentamassa punavihreää vaalivoittoa ympäri Suomea.

Olemme avanneet lomakkeen, jolla voit ilmoittaa meille olevasi itse ehdolle tai vinkata hyvää tyyppiä, jota kannattaa pyytää mukaan. Näin osaamme tukea sinua kampanjassasi parhaamme mukaan!

Tarjoamme ehdokkaillemme tukea, koulutusta sekä resursseja kuntavaalikampanjointia varten. Asetu siis ehdolle, vinkkaa kavereille ja tule mukaan rakentamaan punavihreiden nuorten ja opiskelijoiden vaalivoittoa!

19.03.2020
Vasemmistonuoria seisoo ulkona talvella, henkilö hymyile..

Vasemmistonuoret peräänkuuluttaa Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä 19.3.2020 johdonmukaisia toimia nuorten laadukkaan seksuaalikasvatuksen mahdollistamiseksi peruskouluissa.

17.03.2020
Kollaasi nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen puheenjohtajista.

Koronapandemiasta johtuva poikkeustila muuttaa Suomessa kaikkien arkea. Hallitus on määrännyt koulutilat suljettaviksi ja koulutus siirtyy etä- ja itseopiskelupainotteiseksi. Tähän uuteen tilanteeseen sopeutuminen vaatii yhteisiä ponnistuksia niin oppilailta kuin opettajiltakin.

13.03.2020
Vasemmistonuorten lippuja.

Päivitetty 16.3.2020 klo 20:

Suomen hallitus tiedotti maanantaina 16.3.2020 maan olevan poikkeusoloissa koronaviruksen takia. Tiedotukseen sisältyi kielto yli kymmenen hengen kokoontumisille sekä kehoitus sulkea järjestötilat. Vasemmistonuoret täydentävät tämän tiedotteen johdosta koronaohjeistustaan:

06.03.2020
Mielenosoituskyltti, jossa lukee "System change, not climate change"

Vasemmistonuorten poliittinen ohjelma on julkaistu sähköisenä! Taitettu vihko tulee jakoon kevään 2020 aikana.

Poliittinen ohjelma on hyväksytty Vasemmistonuorten 30. liittokokouksessa Kajaanissa 1.-3.11.2019.

Tutustu poliittiseen ohjelmaan täällä!

25.02.2020

Tiedote, julkaisuvapaa heti

Poliittiset nuorisojärjestöt: “Emme tee yhteistyötä fasistien kanssa”

Kokoomusnuoret, Demarinuoret, Keskustanuoret, Vihreät nuoret, Vasemmistonuoret, KD Nuoret ja RKP-nuoret tuomitsevat Perussuomalaisten riveissä esiintyvän fasismin.

Sivut