Hyppää sisältöön

Chile elää -tanssit

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Käpylän työväentalo
Tapahtuman järjestäjä: Helsingin Vasemmistonuoret ja Agitprop-jaosto

Helsingin Vasemmistonuoret ja Vasemmistonuorten AgitProp-jaosto järjestävät Chile-teemaisen tapahtumaillan 50 vuotta Allenden demokratian hajottamisen ja Chilen sotilasvallankaappauksen jälkeen.

Nimensä mukaisesti tapahtuma jatkaa Työväentanssien aloittamaa syksyistä perinnettä. Musiikista vastaa Helsingin Vasemmistonuorista alkunsa saanut Punakuu-yhtye. Illan aikana kuullaan niin teeman mukaista kantaaottavaa musiikkia kuin ikivihreitä iskelmiä, tanssihittejä, sekä toivotuimpia klassikoita. 

Tapahtumalla haluamme paitsi muistaa Chilen vaikeita hetkiä ja vaalia Allenden demokratian muistoa, myös osoittaa solidaarisuutemme tämän päivän Chilelle, joka kärsii yhä diktatuurin ajan traumoistaan: epätasa-arvosta, korruptiosta, sekä sotilasjuntta Pinochetin aikaisesta perustuslaista. Sillä onhan selvää, että yhtenäistä kansaa ei voi koskaan voittaa! – El pueblo unido jamás será vencido ! 

Olit sitten noviisi tai parkettien partaveitsi – tervetuloa tanssimaan tai vain nauttimaan tunnelmasta! Tapahtumassa on maksutta tarjolla pientä purtavaa sekä juotavaa. Chile elää! -tanssit on syrjinnästä vapaa ja päihteetön. Tila on valitettavasti esteellinen. Saliin kulkee portaat, joihin on kuitenkin mahdollista asettaa luiska pyynnöstä. WC-tilat ovat esteelliset ja sijaitsevat alakerrassa, jonne pääsee vain portaita.

Käpylän työväentalolle (Vipusentie 19 A, 00610 HELSINKI) pääsee mm. Helsingin keskustasta kätevästi jäämällä Käpylänaukion pysäkillä, josta on muutaman minuutin kävelymatka työväentalolle.

Tervetuloa!