TIEDOTE
Vapaa julkaistavaksi 11.4.2016

Etelä-Suomen Vasemmistonuorten vuosikokous kutsuu kaikki hallituksen epäoikeudenmukaiseen politiikkaan kyllästyneet ihmiset osallistumaan työväen vappumarsseille ja vapputapahtumiin. Helsingin vappumarssi järjestetään 1.5., ja se kokoontuu kello 10 Hakaniementorilla, josta marssitaan kello 11 Kansalaistorille. Vasemmistonuoret osallistuu marssille omien lippujen, banderollien ja soundiauton voimin.

Etelä-Suomen Vasemmistonuoret katsoo, että nykyinen porvarihallitus on kaadettava välittömästi. Hallitus väittää kaikkien kansalaisten olevan yhteisissä talkoissa, vaikka leikkaukset kohdistuvat pienituloisiin samalla kun elinkeinoelämä on kevään mittaan jakanut osinkoja poikkeuksellisen hyvin. Pääministeri itse on kikkaillut sijoituksensa piiloon vakuutuskuorien avulla.

“Hallitus on lyhyen taipaleensa aikana tehnyt mittavaa vahinkoa. Lapsiperheet, opiskelijat, työläiset, työttömät, pienyrittäjät, maanviljelijät, vanhukset, vammaiset, maahanmuuttajat – kaikki ovat vihaisia. Hallitus väittää, että leikkaukset ovat välttämättömiä, että heidän tehtävänsä on kirpaiseva, raskas ja surullinen pakko ilman vaihtoehtoja. Politiikassa on aina vaihtoehtoja, ja juuri tässä taloustilanteessa tulisi tehdä elvyttävää talouspolitiikkaa”, kertoo Etelä-Suomen Vasemmistonuorten uusi puheenjohtaja Samuel Drake.

Etelä-Suomen Vasemmistonuoret piti vuosikokouksensa Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen Hietaniemen tiloissa Helsingissä lauantaina 9.4.2016. Järjestön uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 21-vuotias helsinkiläinen Samuel Drake. Varapuheenjohtajaksi valittiin 27-vuotias vantaalainen Jaakko Tanttu. Piirihallituksen jäseniksi valittiin Albulena Demiri, 26, Vantaa; Harry Grönmark, 27, Helsinki; Virpi Leinonen, 26, Helsinki; Mika Leminen, 20, Espoo ja Tuomas Suihkonen, 22, Vantaa. Varajäseniksi valittiin Otso Hellgren, 29, Vantaa; Arto Leinonen, 26, Helsinki; Kilian Sjöblom, 28, Helsinki ja Jan Österberg, 24, Helsinki.

Lisätiedot:
Samuel Drake
Puheenjohtaja
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret
puh. 0445877891