Etelä-Suomen Vasemmistonuoret esittää ehdolle Vasemmistonuorten puheenjohtajan tehtävään Henri Turkiaa Hyvinkäältä ja Hanna-Marilla Zidania Helsingistä.

Henri Turkia on 26-vuotias liikennealan insinööriopiskelija ja kaupunginvaltuutettu. Hanna-Marilla Zidan on 27-vuotias opiskelija ja Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton 1.varapuheenjohtaja. Molemmat ehdokkaat ovat toimineet kuluvana liittokokouskautena Vasemmistonuorten hallituksessa.

Turkia nostaa kärkiteemoikseen jäsenmäärän kasvattamisen ja järjestön politiikan monipuolistamisen

“Haluan nostaa Vasemmistonuorten jäsenmäärää, kehittää järjestörakennetta ja tehdä entistä monipuolisempaa ja näkyvämpää politiikkaa. Vasemmistonuoret tekee hyvää työtä politiikan ja aktivismin saralla, mutta jotta asia on jatkossakin näin, täytyy meidän kehittää järjestöämme yhdessä kohti tulevaa.” linjaa Turkia.

Toimittajataustainen Zidan haluaa kehittää järjestön näkyvyyttä, demokratiaa ja jäsenistön vaikuttamiskeinoja Vasemmistonuorissa.

-Vasemmistonuorten pitää olla näkyvä poliittinen nuorisojärjestö, joka taistelee eriarvoisuutta vastaan, haastaa valtarakenteita ja tarjoaa nuorille suoria vaikutuskeinoja. Me voimme olla vahva ja näkyvä vastavoima vaihtoehdottomuuden politiikalle ja konservatiivisten arvojen nousulle, Zidan sanoo.

Puheenjohtajaehdokkaat valittiin Etelä-Suomen Vasemmistonuorten ylimääräisessä vuosikokouksessa 12.3. Kokous oli kutsuttu koolle käsittelemään Vasemmistonuorten Kuopiossa 19.–21.5.2017 pidettävään liittokokoukseen liittyviä asioita.

Henri Turkian Facebook-kampanjasivut
Hanna-Marilla Zidanin Facebook-kampanjasivut