TIEDOTE
11.9.2018

Etelä-Suomen Vasemmistonuoret valitsivat uuden hallituksen syyskokouksessaan sunnuntaina 9.9.2018.

Etelä-Suomen Vasemmistonuoret kokoontui syyskokoukseen sunnuntaina 9.9.2018 käsittelemään ensi vuoden toimintaa ja valitsemaan hallitusta kaudelle 2018-2019. Kauden keskeisiä painopisteitä on jäsenten osallistumismahdollisuuksien parantaminen, viestinnän kehittäminen ja vasemmistolaisen vaalivoiton hakeminen kevään 2019 vaaleissa. Etelä-Suomen Vasemmistonuoret haluaa panostaa vuoden aikana erityisesti toiminnan alueelliseen kattavuuteen.

Puheenjohtaja Milla Knuuti

Hallituksen puheenjohtajaksi nousi vasemmisto-opiskelijoissakin toiminut Milla Knuuti. Varapuheenjohtajana toimii alkavalla kaudella Waltteri Nummelin, joka on menestyksekkäästi elvyttänyt vasemmistonuorten toimintaa Hyvinkään seudulla. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Valtteri HarakkaJoonas LehtolaJuho MikkonenErika NieminenTyrni Rankka ja Valter Söderman. Kaikki hallituksen jäsenet toimivat varsinaisina jäseninä.

Kaikkien hallitukseen valittujen keski-ikä on 20 vuotta ja puolet hallituksen jäsenistä tulee Helsingin ulkopuoliselta Uudeltamaalta.

Lisätiedot:
Mikael Kinanen,
toiminnanjohtaja,
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ry,
etela-suomi(at)vasemmistonuoret.fi
+358 44 019 5901

Etelä-Suomen Vasemmistonuorten tuore puheenjohtajisto, Nummelin ja Knuuti, valmiina viemään nuoret vasemmistolaiset voittoon Uudellamaalla.