Hämeen piirijärjestössä on aloittanut työnsä 24.8.2015 uusi toiminnanjohtaja Petteri Vuorikivi. Petteri on 26 -vuotias myyjä ja Tampereen Vasemmistonuorten varapuheenjohtaja. Petterin yksi tavoitteista on saada jatkuvuutta järjestön tomintaan: ”Uusien aktiivien löytäminen yli-ikäistyvien tilalle tulee olemaan yksi haasteista. Itse ainakin pyrin toiminnassani rohkaisemaan ja kannustamaan nuoria tulemaan toimintaan mukaan”, sanoo Petteri.

Koulutukseltaan Petteri on kulttuurituottaja. ”Näen, että koulutuksesta on etua työssäni. Pääsen hyödyntämään koulutuksessa oppimiani taitoja järjestön pyörittämisessä. Esimerkiksi viestinnän ja talouden opinnot tulevat käyttöön”, Petteri totetaa.

Aikaisempi toiminnanjohtaja Pyry Urhonen perehdytti Petterin ja päätti kolmen vuoden pestinsä 1.syyskuuta. Kiitos Pyry ja onnea sekä menestystä!

tiedotekuva pieni

Toiminnanjohtajan tavoittaa edelleen osoitteesta hame@vasemmistonuoret.fi tai puhelimitse 040 837 34 67.