Itä-Suomen Vasemmistonuorilla on 4 ehdokasta kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Ehdokkaat osallistuvat vaaleihin Vasemmistoliiton listoilla. Piirijärjestöllä on ehdokkaita kahden vaalipiirin alueella: Savo-Karjalassa ja Kaakkois-Suomessa.

Savo-Karjalan vaalipiirissä Itä-Suomen Vasemmistonuoret tukee Antti Saarelaisen ja Sakari Laitisen ehdokkuutta. Kaakkois-Suomen vaalipiirissä järjestön ehdokkaita ovat Markus Åkerlund ja Sini Al-Musawi.

Kuopiolainen Sakari Laitinen on 26-vuotias lääketeollisuudessa työskentelevä prosessinhoitaja, jolla on vankka kokemus ammattiyhdistystoiminnasta. Laitinen on muun muassa toiminut Team liittoon (nyk. Teollisuusliitto) kuuluneen ammattiosaston puheenjohtajana.

Joensuulainen Antti Saarelainen on 29-vuotias YTK ja suurtalouskokki, jonka tausta on vahvasti ympäristöliikkeessä. Saarelainen on Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Joensuussa, minkä lisäksi hän on yliopistopolitiikan veteraani Itä-Suomen yliopistosta. 

Pieksämäkeläinen Markus Åkerlund on 23-vuotias auto- ja sähköasentaja, joka on parissa vuodessa ottanut haltuunsa Pieksämäen kunnallispolitiikan. Åkerlund on Pieksämäen Vasemmistoliiton kunnallisjärjestön puheenjohtaja ja hän toimii myös kaupungin varavaltuutettuna sekä kulttuurilautakunnan jäsenenä. 

Savolaistaustainen Sini Al-Musawi on 28-vuotias nuorisotyöntekijä, joka toimii myös Vasemmistonuorten varapuheenjohtajana. Nykyään Helsingissä asuva Al-Musawi on kokenut ihmisoikeusaktivisti ja toiminut turvapaikanhakijoiden oikeuksia puolustaneessa Oikeus elää -kampanjassa.