Henkilö pitelee kiikareita kädessään ja tähyilee taivaalle. Kaulassa palestiinalaishuivi.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille Vasemmistonuorten kauppaan! Ostamalla tuotteita tuet toimintaamme taloudellisesti ja pääset tekemään järjestöä tunnetuksi.


Tilaaminen

Klikkaa kuvia saadaksesi lisätietoa (esim. värit/koot) tuotteista!

Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoite (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka) ja tilaamaasi tuotteet (sekä koko- ja värivaihtoehdot) sähköpostilla osoitteeseen toimisto[at]vasemmistonuoret.fi.

Tilauksesi käsittelee jäsen- ja toimistosihteeri. Hän lähettää sinulle laskun tehtyäsi tilauksen. 

Lähetettävien tuotteiden hintaan lisätään postikulut. Esim. yksi huivi, t-paita tai muu pienempi tuote maksaa kotimaan kirjeenä 2,60 €. Myös nouto toimistoltamme Sörnäisissä onnistuu.

Tuotteita on myös usein myynnissä tapahtumissamme. Tapahtumissa voit pääsääntöisesti maksaa ostoksesi käteisellä, kortilla tai vähentämällä summan matkakorvauksista.


 

18,00 €, 25,00 €
T-paita, jonka edessä lukee "Feminists of the world unite". Teksti on asetettu kahden käden väliin.
10,00 €
XS, S, X, L, XL (huom! jäljellä olevat koot slim/kapea mallisia paitoja)
2,00 €
5,00 €
XS (yksi kappale jäljellä)
Musta paita, jonka rinnassa lukee kirkkaan keltaisella "REFUGEES WELCOME". Tekstin keskellä on kuva kolmesta hahmosta juoksemassa.
20,00 €
S, L, XL
Musta paita, jonka rinnassa lukee valkoisella "Palestiina Palestiina Palestiina Palestiina..." Palestiina-teksti on tyylitelty niin, että se näyttää piikkilanka-aidalta. Selässä lukee "vasemmistonuoret.fi/palestiina"
10,00 €
S, M, L, XL