Kuvassa kaksi henkilöä poseeraavat mustat t-paidat yllään hymyillen.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille Vasemmistonuorten kauppaan! Ostamalla tuotteita tuet toimintaamme taloudellisesti ja pääset tekemään järjestöä tunnetuksi.


Tilaaminen

Klikkaa kuvia saadaksesi lisätietoa (esim. värit/koot) tuotteista!

Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoite (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka) ja tilaamaasi tuotteet (sekä koko- ja värivaihtoehdot) sähköpostilla osoitteeseen toimisto[at]vasemmistonuoret.fi. Tilauksesi käsittelee jäsen- ja toimistosihteeri. Hän lähettää sinulle laskun tehtyäsi tilauksen.

Lähetettävien tuotteiden hintaan lisätään postikulut. Esim. yksi huivi, t-paita tai muu pienempi tuote maksaa kotimaan kirjeenä 2,60 €. Myös nouto toimistoltamme Sörnäisissä onnistuu.

Vasemmistonuorilla on käytössä jäsenhankinnan palkitsemisjärjestelmä. Hankkiessasi jäseniä saat kerrytettyä itsellesi pisteitä, joilla voit tehdä ostoksia Vasemmistonuorten kaupassa. Esimerkiksi hankkimalla 8 jäsentä saat itsellesi 20 euron arvoisen hupparin! Lue lisää jäsenhankinnan palkitsemisjärjestelmästä täältä!

Tuotteita on myös usein myynnissä tapahtumissamme. Tapahtumissa voit pääsääntöisesti maksaa ostoksesi käteisellä, kortilla tai vähentämällä summan matkakorvauksista.


 

Musta paita, rinnassa "Vastarinta on luvallista. Jopa suotavaa" Selässä Vasemmistonuorten vanha logo ja nettisivujen osoite.
10,00 €
XS kapea, S kapea, S leveä, L kapea
Musta paita rinnassa valkoisella "Palestiina" piikkilanka-aidan muodossa. Selässä vasemmistonuoret.fi/palestiina
10,00 €
Kapea S, Leveä S, Kapea XL, Leveä XL