Arvon keskeisen Suomen vanupallerot!

KSVN:n vuosikokous järjestetään perinteiseen tapaan maaliskuussa, tällä kertaa lauantaina 4.3. Vuosikokouksessa valitaan piirille uusi hallitus ja puheenjohtaja sekä muut sääntömääräiset asiat. Olit sitten kiinnostunut luottamustehtävästä tai muuten vain halukas osallistumaan jäsendemokratiaan, ilmesty vapaa-ajantila Lillukkaan Kortepohjassa, Jyväskylässä ko. päivänä kello 18.

Osana kabineteissa toimimista osallistumme myös kuntavaaleihin. Vaalit järjestetään huhtikuussa 2017 ja sinunkin panostasi tarvitaan! KSVN etsii paraikaa niin halukkaita kuntavaaliehdokkaita kuin vapaaehtoisia toimimaan ehdokkaiden kampanjajoukoissa. Ehdokasasettelu päättyy helmikuun lopussa, joten jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta, ota yhteyttä sitä ennen.

Vasemmistonuorten liittokokous järjestetään taas toukokuussa, tällä kertaa Kuopiossa. KSVN tulee tarvitsemaan paikan päälle liittokokousedustajia, joten nyt on mainio tilaisuus päästä osallistumaan ja vaikuttamaan koko järjestöä koskevaan päätöksentekoon. Liittokokous on myös Vasemmistonuorten suurin tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan tovereihin ympäri maan. Lisätietoa liittokokoukseen liittyvistä asioista voit kysellä puheenjohtajaltamme Henriltä tai piirisihteeri Veeralta.

Ohessa tulevaa toimintaamme. Kaikki toimintamme on avointa jäsenillemme ja toiminnasta kiinnostuneille, joten toivoisimme näkevämme juuri sinut syksyn ja ensi vuoden toiminnassa! Uusien aktiiviemme on erityisen helppo tulla joka kuukauden toinen keskiviikko järjestettäviin toiminnansuunnitteluihimme. Jäsenistö tekee järjestön ja sinä voit tarjota meille uusia ideoita ja tapahtumia, mitä emme ole ymmärtäneet ajatellakaan. Yhdessä olemme vahvoja!

Toverillisin terveisin,

Henri Närhi

Puheenjohtaja

PS. Pääasiallinen tiedotuskanavamme on sähköpostilista. Jos sähköpostiviestit eivät ole saavuttaneet sinua ja haluaisit liittyä listalle, niin ilmoitathan sähköpostiosoitteesi piirisihteeri Veeralle osoitteeseen keski-suomi@vasemmistonuoret.fi. Lisäksi KSVN:llä on Facebookissa fanisivu ja suljettu ryhmä, johon mieluusti liitämme uudet jäsenet.

Tulevia tapahtumia:

24.2. Punaperjantai (piiritoimistolla klo 18)

4.3. Vuosikokous (vapaa-aikatila Lillukka, Taitoniekantie 9)

8.3. Toiminnansuunnittelu (piiritoimistolla klo 18)