Kunnallisvaalit Jyväskylässä toivat vaalivoiton nuorille vasemmistolaisille kun valtuutetuiksi nousi kolme alle 30-vuotiasta: KSVN:n varapuheenjohtaja Matleena Käppi sekä opiskelija-aktiivit Sonja Karppinen ja Taimo Halme. Samalla koko puolue sai vaalivoiton nostaen valtuustopaikkansa kuudesta seitsemään. Lähes puolet vasemmiston uudesta valtuustoryhmästä on täten alle kolmikymppisiä: huima nosto edellisestä valtuustokaudesta, jolloin vasemmistonuoria oli valtuustoryhmästä vain yksi!

Kaikki ehdokkaamme tekivät huikeasti kampanjatyötä ja kuntalaiset vastasivat: politiikkaan kaivataan muutosta! Tämän luottamuslauseen jälkeen on hyvä lähteä tekemään parempaa, nuorempaa politiikkaa yhteisen kaupunkimme hyväksi. Onnea uusille valtuutetuille!

Onnittelemme myös Laukaan kunnassa läpi päässyttä Tiia Lehtosta!