Vasemmistonuoret ja Libero järjestävät kirjoituskilpailun luokista. Kilpailuaika on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Voittajat julkaistaan ja palkitaan vuoden 2019 aikana!

Kilpailun säännöt

Kilpailun teemana on LUOKAT.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vuonna 1989 ja sen jälkeen syntyneet.

Kilpailuun voi osallistua omavalintaisella tekstilajilla. Tekstin pituutta ei rajoiteta. Kilpailun kirjoituskieli on suomi. Yksi kirjoittaja voi osallistua vain yhdellä kirjoitustyöllä, jonka tulee olla aiemmin julkaisematon.

Kilpailuaika on 1.1.–12.5.2019. Voittajat julkistetaan elokuussa 2019.

Palkintojen saajat valitsee kolmihenkinen raati. Kilpailutyöt arvioidaan anonyymisti. Ensimmäinen palkinto on 800 euroa, toinen 500 euroa ja kolmas 300 euroa.

Vasemmistonuorilla on oikeus julkaista kilpailutyö painettuna ja internetissä. Julkaisemisesta ei makseta erillistä korvausta. Kilpailuun osallistuminen ei rajoita tekijän oikeutta julkaista kirjoituksensa kilpailun jälkeen haluamallaan tavalla.

Raati: asiantuntijatuomari, Vasemmistonuorten edustaja, Liberon edustaja

 

Osallistumisohje:

Lähetä kilpailutyösi 1.1.–12.5.2019 välisenä aikana liitetiedostona osoitteeseen tiedottaja[at]vasemmistonuoret.fi tai kirjeitse Vasemmistonuoret / kirjoituskilpailu, Hämeentie 29, 6. krs, 00500 Helsinki. Jos kilpailutyö toimitetaan postitse, 12.5.2019 postileima hyväksytään. Kilpailutöitä ei palauteta.

Liitä kilpailutyöhön nimesi, ikäsi, kotikaupunkisi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi (sähköpostin viestikenttään tai postitse lähetettäessä erilliselle paperille).