Uusi järjestökoordinaattori Elina Matilainen

TIEDOTE

Elina Matilainen Helsingin Vasemmistonuorten järjestökoordinaattoriksi

Helsingin Vasemmistonuorten järjestökoordinaattorin tehtävään valittiin helmikuun lopulla yhteiskuntatieteiden kandidaatti Elina Matilainen. Matilainen on tänä keväänä valmistuva sosiologi, jolla on kokemusta vaikuttamis- ja ilmastotyöstä sekä monenlaisista viestintätehtävistä. Hän on aikaisemmin koordinoinut vapaaehtoistoimintaa Hiilivapaa Suomi -kansalaiskampanjassa ja ainejärjestökentällä.

”Vasemmistonuoret tarjoaa korvaamattoman arvokkaita vaikutusväyliä sekä yhteisöllisyyttä. On hienoa päästä osaksi solidaarista ja rohkeaa nuorisotoimintaa, jossa todella luodaan tasa-arvoista ja kestävää tulevaisuutta. Järjestökoordinaattorina otan sydämenasiakseni luoda tälle toiminnalle mahdollisimman hyvät puitteet”, kertoo Matilainen.

Järjestökoordinaattorin pääasiallinen tehtävä on suunnitella, koordinoida ja toteuttaa vasemmistonuorten toimintaa, tapahtumia sekä viestintää yhdessä hallitusten kanssa. Hän toimii hallinnosta, taloudenhoidosta ja sidosryhmäyhteistyöstä vastaavan toiminnanjohtajan työparina ja huolehtii tämän kanssa järjestötoiminnan sujuvuudesta Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa.

Helsingin Vasemmistonuorten varapuheenjohtaja Hilla Koskela kommentoi valintaa: “Hallituksen puolesta voin kertoa, että olemme erittäin innoissamme uudesta työntekijästä, ja ajoitus on loistava. Koronatilanteen keskellä uusi työntekijä tuo lisäenergiaa työntekoomme ja ideointiin. Yhteisiä projekteja odotellessa!” 

Matilainen aloitti työt Helsingin Vasemmistonuorten järjestökoordinaattorina 1.3.2021. Hän toimii toiminnanjohtaja Mikael Kinasen työparina ja sijaisena toiminnanjohtajan osa-aikaisuuden ajan 31.8.2021 asti.

Lisätietoja:

Mikael Kinanen
Helsingin Vasemmistonuorten toiminnanjohtaja
etela-suomi (a) vasemmistonuoret. fi
+358 44 019 5901