Nuoria ulkona viittaamassa

Toivotamme jäsenemme tervetulleiksi kevään tuleviin koulutuksiin ja sähköisiin jäseniltoihin. Etelä-Suomen vasemmistonuorten toiminta on siirtynyt verkkoon koronakriisin myötä. Tältä sivulta löydät ajankohtaisen tiedon kevään 2020 tulevasta toiminnasta.

 

Koulutukset

Etelä-Suomen piiri järjestää loppukevään aikana viikoittain koulutuksia jäsentensä toivomista aiheista. Koulutukset järjestetään etäyhteydellä keskiviikkoisin kello 17:00-20:15. Koulutukset ovat avoimia kaikille piirin jäsenille sekä muille vasemmistonuorille.

 

Ilmoittautuminen on auki seuraaviin koulutuksiin:

Canva ja näyttävä visuaalinen viestintä, 22.4. 17:00-20:15

Ilmoittautuminen koulutukseen 20.4. mennessä täällä.

Koulutuksessa perehdytään helppokäyttöiseen Canva-taittoalustaan, jota käytetään monissa järjestöissä —myös vasemmistonuorissa. Käymme koulutuksen aikana läpi taittamisen perusperiaatteita ja harjoittelemme iskevän sosiaalisen median materiaalin taittamista. Koulutuksen jälkeen osaat soveltaa alustan työkaluja niin näyttävään poliittiseen viestintään kuin hauskoihin meemikuviin.

 

Someaktivismi, 29.4. 17:00-20:15

Ilmoittautuminen koulutukseen 27.4. mennessä täällä.

Koulutuksessa opitaan ymmärtämään sosiaalista mediaa entistä paremmin tavoitteellisen vaikuttamisen välineenä.

 

Projektinhallinta, 6.5. 17:00-20:15

Ilmoittautuminen koulutukseen 4.5. mennessä täällä.

Koulutus tarjoaa osallistujille välineitä jäsentää, organisoida ja aikatauluttaa omia projektejaan.

 

Vaikuttaminen järjestössä, 13.5. 17:00-20:15

Ilmoittautuminen koulutukseen 11.5. mennessä täällä.

Koulutuksessa opitaan asettamaan tavoitteita vaikuttamiselle ja ymmärtämään paremmin vallankäytön muotoja, joita osallistujat kohtaavat järjestömaailmassa.

 

Koulutukseen osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai sopivan älylaitteen. Saat parhaat edellytykset osallistua etäkoulutuksiimme, jos käytössäsi on tietokone ja rauhallinen ympäristö, jossa voit keskittyä. Koulutuksiin imoittautuneet saavat linkin ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen koulutusta edellisenä päivänä.

 

Sähköiset jäsenillat

Etelä-Suomen Vasemmistonuoret järjestää lisäksi viikoittain sähköisiä jäseniltoja torstaisin kello 17:00-19:00. Piirin jäsenillat ovat vapaamuotoisia tilaisuuksia tovereille viettää aikaa yhdessä, tutustua ja keskustella politiikasta. Iltojen yhteydessä usein myös ideoidaan tulevaa toimintaa. Osallistujien mielenkiinnosta riippuen tarjolla on myös pelejä ja muuta kevyttä tekemistä. Illanviettoon voi liittyä mukaan niin kauan kuin paikalla on tovereita.

Tarkemmat tiedot jäseniltoihin osallistumisesta löydät kaikille jäsenille lähetetystä sähköpostista, Vasemmistonuorten keskustelualustalta tai Facebook-ryhmistämme.

 

Muu toiminta

Vappuna olemme yhdessä muiden piirien kanssa mukana valtakunnallisessa tempauksessa tuoda työväenvappu digimaailmaan! Kannattaa siis seurata piirin ja Vasemmistonuorten sosiaalisen median kanavia.

Järjestämme jäsenten kiinnostuksen mukaan myös muuta toimintaa! Suunnitteilla on mm. yhteistä pelailua ja opiskelua. Jos olet erityisen kiinnostunut jostakin, jota voisimme tehdä yhdessä sosiaalisen eristäytymisen keskellä, ehdota rohkeasti! Jos kiinnostuneita tovereita löytyy, pistämme sen tapahtumaan.

Voit laittaa ideasi suoraan vaikka piirin toiminnanjohtaja Mikael Kinaselle (etela-suomi(☆)vasemmistonuoret.fi).

 

Turvallisempi tila

Noudatamme kaikessa toiminnassamme Vasemmistonuorten turvallisemman tilan sääntöjä: https://vasemmistonuoret.fi/fi/jarjesto/tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuus/turvallisemman-tilan-saannot