27.3.2018
TIEDOTE

Hallituksen puheenjohtaja Mika Leminen

Etelä-Suomen Vasemmistonuoret kokoontui 24.3.2018 vuosikokoukseen Nuorten toimintakeskus Happeen Helsingissä. Vuosikokous valitsi piirin uudeksi puheenjohtajaksi Mika Lemisen.

“Tuntuu upealta tulla valituksi puheenjohtajaksi järjestöön, joka on itselleni tärkeä. Aion keskittyä kaudella erityisesti järjestön kehittämiseen ja suhteiden rakentamiseen muihin Etelä-Suomen poliittisiin nuorisojärjestöihin.” vastavalittu Leminen kommentoi vuosikokouksen jälkeen. “Hallituksesta löytyy myös paljon katuosaamista. Toimitaan kaduilla ja kabineteissa, kuten Vasemmistonuorten slogan kuuluu. On hienoa saada monipuolinen porukka piirin hallitukseen. Konkareita ja uudempia aktiiveja sopivassa suhteessa.”

”Mielessä kummittelee tietenkin katastrofaalinen sote-uudistus ja maakuntavaalit. Jos NE ovat tullakseen, kun ei tästä nykyhallituksen sooloilusta ole tähänkään asti paljon mitään tullut todeksi” jyrähtää vuorostaan piirin uusi varapuheenjohtaja Kaisa Liljanto, kysyttäessä miltä tulevaisuus näyttää.

Henkilövalintojen ja muiden sääntömääräisten asioiden jälkeen vuosikokous hyväksyi sääntömuutoksen, jonka myötä piirin vuosikokoukset pidetään jatkossa syksyisin. Myös Vasemmistonuorten liittokokous on päätetty siirtää syksylle ja uudet säännöt noudattavat tätä käytäntöä.

Puheenjohtajiston lisäksi hallitukseen valittiin varsinaisina jäseninä Valtteri HarakkaNeeta HeinonenSanni KoivuluomaWaltteri NummelinJoonas Lehtola ja Tiina Turunen. Varajäseniksi valittiin Veera HuttunenHarry Grönmark sekä Valter Söderman. Valittu hallitus toimii poikkeuksellisesti vain syksyllä pidettävään vuosikokoukseen saakka.

Lisätiedot:
Mika Leminen
puheenjohtaja
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret
mika.j.leminen(a)gmail.com