Rekry! Järjestökoordinaattori ja alueellinen nuorisokoordinaattori

Etsimme kahta osa-aikaista työntekijää määräaikaisiin työsuhteisiin
Hakuaika 7.2.2021 mennessä

Kiinnostaako sinua eturivin paikka yhdessä Suomen toimeliaimmista poliittisista nuorisojärjestöistä? Innostutko nuorten vaikuttamismahdollisuuksien tukemisesta tai haluatko tehdä työtä, joka edistää tasa-arvoista, kestävää ja solidaarista tulevaisuutta? Tule mukaan duunariksi Etelä-Suomen piirin yhteisöön!

Haemme työntekijöitä alueellisen nuorisokoordinaattorin ja järjestökoordinaattorin tehtäviin. Tehtävät sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka ovat jo kerryttäneet osaamista nuorisotoiminnasta tai järjestötyöstä, mutta eivät ole vielä saaneet tilaisuutta näyttää, mihin pystyvät. Tehtävät tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet saada vastuuta ja kehittyä ammatillisesti.

Haluamme tarjota mahdollisuuksia erityisesti nuorille ja nuorenmielisille, jotka jakavat yhdistystemme päämäärät. Toivomme hakijoita monipuolisesti eri taustoista. Käytämme rekrytoinnissa järjestömme arvojen mukaisesti anonyymia rekrytointia, sekä harjoitamme positiivista erityiskohtelua syrjintävaarassa olevien kohdalla.

Tarkemmat hakuohjeet löydät tehtäväkohtaisten kuvausten jälkeen.

Alueellinen nuorisokoordinaattori
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ry
1.3.-31.5.2021

Alueellisen nuorisokoordinaattorin tehtävänä on aktivoida vasemmistonuorten toimintaa Helsingin ulkopuoleisella Uudellamaalla. Hän innostaa, ohjaa, auttaa ja kokoaa piirin jäseniä yhteen tekemään jäsenlähtöistä paikallista toimintaa. Työntekijä vahvistaa suhteita myös vasemmistonuorten paikallisosastoihin ja osallistuu jäsenhankinnan toteuttamiseen. Tehtä

Haemme tehtävään innostajaa, jolla on rohkeutta ottaa yhteyttä jäseniin myös henkilökohtaisesti ja joka saa ihmiset toimimaan. Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta nuorisotyöstä tai -toiminnasta, valmiutta järjestää tapahtumia niin etänä kuin paikanpäällä sekä taitoa viestiä nuorille ymmärrettävästi ja innostavasti eri alustoilla. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito kohdata eri taustoista tulevia nuoria ovat eduksi tehtävässä. Koronarajoitusten jatkuessa valmiudet digitaaliseen työskentelyyn ovat erityisen keskeiset tehtävässä.

Toivomme työhön valittavalta uusia ideoita Helsingin ulkopuolisen toiminnan aktivointiin. Toiminnallisten menetelmien ja ryhmänohjauksen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä reagoida muuttuvissa tilanteissa. Kyky liikkua joustavasti paikkakuntien välillä Uudellamaalla on välttämätöntä ja ajokortti helpottaa työstä suoriutumista. Arvostamme taitoa käyttää viestinnässä myös huumoria ja sosiaaliselle medialle tyypillistä ilmaisua. Myös jäsenhankinnan osaaminen on plussaa. Toivomme, että hakija pystyy kommunikoimaan sekä suomeksi että ruotsiksi. 

Tehtävä on puolipäiväinen (18 tuntia viikossa) ja siitä maksetaan 1 200 €/kk. Määräaikaisuuden perusteena on tehtävän projektiluontoisuus. Palkkatukeen oikeutetun työnhakijan kohdalla tehtävän kesto on mahdollista sopia pidemmäksi ja viikoittaisten työtuntien määrä suuremmaksi. Työpaikka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, mutta tehtävä edellyttää matkustamista Uudenmaan alueella. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Järjestökoordinaattori
Helsingin Vasemmistonuoret ry
1.3.-31.8.2021

Haemme toiminnanjohtajamme työpariksi järjestökoordinaattoria toiminnanjohtajan osa-aikaisuuden ajaksi. Järjestökoordinaattorin tarkemmat työtehtävät ja niiden jakautuminen on sovitettavissa valittavan henkilön vahvuuksien ja kehittymistavoitteiden mukaan. Toivomme tehtävään henkilöä, jolla olisi edellytykset siirtyä myöhemmin toiminnanjohtajan vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään.

Järjestökoordinaattorin pääasiallisena tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa vasemmistonuorten toimintaa, tapahtumia ja viestintää Helsingin ja Uudenmaan alueella yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Lisäksi järjestökoordinaattori huolehtii yhdessä toiminnanjohtajan kanssa järjestön hallinnosta, taloudenhoidosta ja sidosryhmäyhteistyöstä. 

Järjestökoordinaattorilta edellytämme aiempaa kokemusta ja osaamista järjestötoiminnasta, erityistä osaamista yhdistysten hallinnosta, taloudenpidosta ja päätöksenteon fasilitoinnista sekä ennen kaikkea hyviä valmiuksia oppia lisää. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta,  järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kykyä luoda kontakteja, rakentaa luottamusta sekä uskallusta ohjata vapaaehtoisia.

Katsomme eduksi tapahtumien toteuttamisen ja viestinnän osaamisen, kokemuksen järjestötyöstä sekä Vasemmistonuorten poliittisen ja järjestöllisen tuntemuksen. Arvostamme hakijan kykyä suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun erityisesti suomen ja englannin osalta.

Tehtävä on puolipäiväinen (18 tuntia viikossa) ja siitä maksetaan 1 200 €/kk ja Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus. Työpaikka sijaitsee toimistollamme Helsingin Sörnäisissä. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakuohje tehtäviin:

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan yhtenä korkeintaan 3-sivuisena .pdf, .doc tai .docx tiedostona sähköpostitse viimeistään sunnuntaina 7.2.2021 kello 23:59 osoitteeseen rekry@vasemmistonuoret.fi Kirjoita otsikkokenttään joko “Työhakemus — Nuorisokoordinaattori” tai “Työhakemus — Järjestökoordinaattori” sen mukaan kumpaa tehtävää olet hakemassa. Mikäli haet molempiin tehtäviin, toivomme niihin erillisiä hakemuksia.

Kannustamme henkilöitä monenlaisista taustoista hakemaan tehtäviin. Rekrytoinnit toteutetaan anonymisoidusti ja hakijoiden ollessa pätevyydeltään tasavertaisia tai lähes yhtä päteviä, valinta toteutetaan positiivisen erityiskohtelun periaatteita noudattaen.

Tehtävien täyttämistä varten asetetut rekrytointityöryhmät haastattevat osan hakijoista 17.-19.2.2021. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan yhteydessä puhelimitse iltapäivällä 15.2.2021. Haastatteluun kutsutut saavat lisäksi lyhyen ennakkotehtävän, jota käsitellään haastattelussa. Päätökset tehtäviin valittavista tehdään viikolla 8.

Lisätietoja tehtävistä tai hakuprosessista voi kysyä toiminnanjohtajaltamme joko sähköpostitse (etela-suomi@vasemmistonuoret.fi) hakuajan aikana tai puhelimitse (+358 44 019 5901) kello 11:00-12:00 välisenä aikana maanantaisin 25.1. ja 1.2.2021.

Lisätietoja:
Mikael Kinanen,
toiminnanjohtaja
Helsingin Vasemmistonuoret ry
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ry

etela-suomi@vasemmistonuoret.fi
+358 44 019 5901