Lähde ehdolle piirihallitukseen! Ylimääräinen vuosikokous järjestetään 20.10. klo 18

Etsimme jäseniä piirijärjestön luottamustehtäviin!

Haluatko kokemusta vapaaehtoisjohtamisesta, järjestötoiminnasta, viestinnästä tai vaikka isojen tapahtumien organisoinnista? Etelä-Suomen Vasemmistonuoret tarjoaa näihin erinomaiset mahdollisuudet Vasemmistonuorten suurimpana piirinä.

Vuoden aikana hallituksessa on tarjolla niin KSL-opintokeskuksen kanssa järjestettäviä koulutuksia, kivoja tapahtumia kuin lukuisia mahdollisuuksia näyttää, mitä osaat ja mihin pystyt! ESVN:ssä toimintaan on kattavat resurssit, oma työntekijä ja yhdistys tarjoaa verkostojemme kautta pohjan myös poliittiselle uralle. Ennen kaikkea hallituslaisena pääset tekemään juuri sitä, mikä itseäsi innostaa — tovereilta saatavaa tukea unohtamatta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, tukea saa piirin ja keskusjärjestön mukavilta työntekijöiltä. Hallitustoiminta haastaa, mutta myös antaa paljon kokemuksia, mielekästä tekemistä ja uusia tovereita! Lisäksi luottamustoimet näyttävät mahtavalta CV:ssä ja opettavat paljon sellaista, mitä koulussa ei kerrottu. Hallitustyön määrää voidaan sovitella jokaisen hallituslaisen elämäntilanteen mukaan ja hommia tehdään aina yhdessä.

Jos tahdot kysyä hallitustoiminnasta, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä: toiminnanjohtaja@vasemmistonuoret.fi tai 044 019 5901

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi 19.10. mennessä lomakkeella: https://extra.vanu.fi/esvn/esvn-vuosikokous-22

Uusi hallitus puheenjohtajineen valitaan torstaina 20.10. kello 18:00 alkavassa ylimääräisessä vuosikokouksessa. Kiinnostuksensa hallitustoimintaan voi ilmoittaa vielä vuosikokouksessakin, mutta puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi hakevia pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan ilmoittautumislomakkeella.

Hallituksen kausi lähtee käyntiin perehdytyksellä 21.-23.10. Itä-Helsingissä.