Haemme toiminnanjohtajaa, hakuaika 1.11. - 14.11. kuvassa taustalla vasemmistonuorten lippuja liehumassa

Etsimme työntekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Hakuaika 1.11. - 14.11.

Toiminnanjohtaja
Helsingin Vasemmistonuoret ry

Nuorisojärjestössämme pääset mukaan tuomaan vasemmistolaiset nuoret kaduilla ja kabineteissa yhteen muuttamaan suomalaista yhteiskuntaa ja koko maailmaa ekologiseksi, sosialistiseksi, feministiseksi ja demokraattiseksi.

Toiminnanjohtajan pääasiallisena tehtävänä on huolehtia hallinnosta, taloudenhoidosta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Lisäksi tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa yhdessä yhdistyksen aktiivien kanssa vasemmistonuorten toimintaa, tapahtumia ja viestintää Helsingin ja Uudenmaan alueella.

Edellytämme toiminnanjohtajalta aiempaa kokemusta ja osaamista järjestötoiminnasta, erityistä osaamista yhdistysten hallinnosta, taloudenpidosta ja päätöksenteon mahdollistamisesta sekä halua ja valmiuksia oppia. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta,  järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kykyä rakentaa luottamusta sekä uskallusta ohjata vapaaehtoisia. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Katsomme eduksi tapahtumien toteuttamisen ja viestinnän osaamisen, kokemuksen järjestötyöstä, nuorisotyöstä sekä Vasemmistonuorten poliittisen ja järjestöllisen tuntemuksen. Arvostamme kielitaitoa, erityisesti ruotsin ja englannin osalta.

Työaika on keskimäärin 36,25 tuntia viikossa ja siitä maksetaan 2400 €/kk. Työhuoneesi sijaitsee Vasemmistonuorten toimistolla Helsingin Sörnäisissä. Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

 

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan yhtenä .pdf, .doc tai .docx tiedostona sähköpostitse viimeistään 14.11.2021 kello 23:59 osoitteeseen rekry@vasemmistonuoret.fi 

Kirjoita otsikkokenttään “Työhakemus — toiminnanjohtaja”.

Rekrytoinnin aikataulu:

1.11. Haku alkaa
14.11. Haku päättyy
22.11. - 25.11. Haastattelut
29.11. Päätöksestä ilmoitetaan valitulle ja haastatteluissa olleille
3.1.2022 tai sopimuksen mukaan työn aloitus

Rekrytointi toteutetaan anonymisoidusti. Valinta toteutetaan positiivisen erityiskohtelun periaatteita noudattaen, hakijoiden ollessa pätevyydeltään tasavertaisia tai lähes yhtä päteviä.

Lisätietoja:

Hilla Koskela,
toiminnanjohtaja,

Helsingin Vasemmistonuoret ry
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ry

etela-suomi@vasemmistonuoret.fi