nikirajalampi

Olen Niki Rajalampi, 19-vuotias nuori Tampereelta, Hervannan kaupunginosasta. Opiskelen Tampereen yliopistossa informaatiotutkimusta eli kirjastotiedettä ja haluan sinnikkäästi taistella tasa-arvon sekä ympäristön puolesta. Tämän vuoksi haenkin rakastamani nuorisojärjestön hallitukseen, josta käsin pystyn muovaamaan maailmasta paremman paikan. Tai ainakin näin optimistisesti toivon!

Aiemmin vasemmistonuorissa olen ollut mukana perustamassa Varsinais-Suomen piiriin Vakka-Suomen osastoa ja olenkin tämän vuoden toiminut kyseisen osaston varapuheenjohtajana. Sen lisäksi olen ollut aktiivisesti mukana toiminnassa niin Turun alueella kuin Hämeen vanussakin. Olen päässyt myös kahdesti Saksaan vasemmistoleireille, joista itselleni on jäänyt paljon kontakteja ja tapoja, miten Vanua voisi kehittää.

Keskeisiin arvoihini kuuluvat ehdottomasti tasa-arvo, feminismi sekä ympäristöarvot. Pyrin toiminnallani jatkuvasti edistämään näitä asioita ja otan yleensä kaikki ihmiset huomioon. Haluan ajaa näitä samoja asioita Vasemmistonuorten hallituksessa.

Vasemmisto on aate, jonka kautta arvojani voi parhaiten edistää. Vasemmisto haluaa pitää ihmisistä huolta ja ylläpitää luonnon hyvinvointia. Tässä haluan olla mukana! Tämä on intohimoni! Vasemmistonuoreus on intohimoni! Ja siitä en luovu!

Ps. Somesta löytyy @poeka125 niin Instagramin kuin Twitterinkin puolelta