Hämeen Vasemmistonuoret ry hakee toiminnanjohtajaa. Työsuhteen alkamispäivä on 12.8. ja työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Työhön perehdyttäminen tapahtuu viikoilla 33 ja 34. Työaika on 19 tuntia viikossa ja työn pääasiallinen suorittamispaikka on Tampere. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista. Palkka on 912 euroa kuukaudessa. Viimeinen hakupäivä on 14.7.

Toiminnanjohtajan pääasiallisena tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa yhdessä järjestön hallituksen kanssa Vasemmistonuorten toimintaa Pirkanmaan, Hämeen ja Vaasan vaalipiirien alueella. Toiminnanjohtaja huolehtii myös järjestön hallinnosta, taloudenhoidosta ja verkostoyhteistyöstä sekä piiritoimiston toimiston hoidosta.

Toiminnanjohtajalta edellytetään oma-aloitteellisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyn ja vaihteleviin työaikoihin. Eduksi hakijalle katsotaan vasemmistolainen maailmankatsomus, tapahtumajärjestelyn ja tiedottamisen taidot, kokemus järjestö- ja vaalityöstä, Vasemmistonuorten poliittinen ja järjestöllinen tuntemus sekä tehtäviin soveltuva koulutus.

Työhakemus täytetään oheisen linkin kautta https://extra.vanu.fi/hame/työhakemus mennessä. Mukaan liitetään hakijan ansioluettelo. Käsittelemme hakemukset anonyymia rekrytointia käyttäen.

Harjoitamme rekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua. Hakijoiden ollessa osaamiseltaan tasaväkisiä suosimme vähemmistöasemassa olevaa hakijaa.

Haastattelut järjestetään viikolla 30. Tehtävään valitun on esitettävä lain alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

 

Lisätiedot

Petteri Kiponoja, toiminnanjohtaja (20.6.2019 asti)

hame@vasemmistonuoret.fi

040 837 3467

 

Oskari Jokinen, Hämeen Vasemmistonuorten puheenjohtaja (11.7. asti)

jokinen.oskari@gmail.com

050 350 6086