Työpaikkailmoitus_kuva

Piirisihteeri

Joensuun Seudun Vasemmistonuoret ry hakee piirisihteeriä osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on puolipäiväinen (20 tuntia viikossa) ja solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Työpaikka sijaitsee piiritoimistolla Joensuussa (Pohjoiskatu 6). Viimeinen hakupäivä on 10.4.2022

Tehtävä ja palkkaus

Piirisihteerin tehtävänä on mahdollistaa jäsenten ja aktiivien järjestöllinen ja poliittinen toiminta huolehtimalla järjestön hallinnosta ja taloudesta. Tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa yhdessä järjestön hallituksen kanssa Vasemmistonuorten toimintaa Itä-Suomen alueella. Tehtäviä voi myös itse suunnitella ja muokata yhdessä hallituksen kanssa. Piirisihteeri vastaa myös Itä-Suomen Vasemmistonuoret ry:n piiritoimistosta sekä yhdessä hallituksen kanssa järjestön viestinnästä sekä vapaaehtoisten ohjaamisesta. Tarvittaessa piirisihteeri suunnittelee ja toteuttaa yhdessä järjestön hallituksen ja muiden aktiivien kanssa Vasemmistonuorten toimintaa koko Vasemmistonuorten Itä-Suomen piirin alueella, johon kuuluvat kuuluvat Kymenlaakson, Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakunnat. Piirisihteeri auttaa piirin paikallisosastoja hallinnon ja talouden hoitamisessa.

Keskeisiä työtehtäviä ovat muun muassa:

 • Yhdistysten kokousten sihteeröinti ja hallituksen avustaminen

 • Tapahtumien suunnittelu järjestön hallituksen kanssa

 • Sosiaalisen median ja muun viestinnän suunnittelu ja toteutus

 • Yhdistyksen taloudesta huolehtiminen, kuten vuosiavustusten hakeminen, palkanmaksu ja laskutus.

 • Mahdolliset koulutukselliset tehtävät

Piirisihteerin kuukausipalkka on 1000 euroa. Työsuhde alkaa 18.4.2022 tai sovitusti. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Perehdyttäminen tehtävään tapahtuu työsuhteen alussa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Edellytämme sinulta:

Piirisihteeriltä edellytetään oma-aloitteellisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyn ja vaihteleviin työaikoihin, esimerkiksi mahdollisiin viikonlopputöihin. Tehtävän hyvä hoitaminen vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta, hyvää stressin ja kiireen sietokykyä, toimistotöissä tarvittavia tietokoneen käyttötaitoja sekä kokemusta järjestötoiminnasta.

Katsomme eduksi:

 • Vasemmistolainen maailmankatsomus

 • Tapahtumajärjestelyn ja tiedottamisen taidot

 • Kokemus vaalityöstä

 • Vasemmistonuorten poliittinen ja järjestöllinen tuntemus

 • Tehtäviin soveltuva koulutus.

 • Myös ajokortti on eduksi

Hae näin:
Jätä työhakemus viimeistään 10.4.2022 mennessä. Työhakemukseen kuuluu avoin hakemuskirje sekä ansioluettelo. Hakemukset osoitetaan sähköpostiosoitteeseen ita@vasemmistonuoret.fi otsikolla TYÖHAKEMUS. Käsittelemme hakemukset anonyymisti.

Haastattelut järjestetään viikolla 15 Joensuussa. Haastatteluissa joudutaan mahdollisesti käyttämään etäyhteyttä.

Lisätietoja antaa

Emmi Rajavuori (piirisihteeri 30.4.2022 asti)
ita@vasemmistonuoret.fi

Ville-Pekka Timonen (ISVN puheenjohtaja)
vp.vasemmisto@gmail.com

Roosa Ikimeri (Joensuun Seudun Vasemmistonuoret puheenjohtaja)
roosaylikos@gmail.com