Itä_suomen_Vasemmistonuoret_uusi_piirisihteeri_Emmi_tulppaani

Itä-Suomen Vasemmistonuoret ry:n piirisihteeri on vaihtunut 1.2.2021. Pitkäaikainen piirisihteeri Viljami Vaskonen siirtyi muihin työtehtäviin 7-vuoden työskentelyn jälkeen. Uusi piirisihteeri aloitti Viljamin perehdytyksessä ensimmäiset kaksi viikkoa ja Viljami jätti työtehtävät lopulta 15.2.2021. ItäVanun lisäksi piirisihteeri työskentelee mm. osastojen kuten Joensuun Seudun Vasemmistonuorten sihteerinä. 

Eniten Emmiä jännittää uudet haasteet ja tehtävät joita työ tuo mukanaan. Muuten töihin siirtyminen on sujunut hyvin. Kuva: Emmi Rajavuori

Uusi piirisihteeri on Emmi Rajavuori Joensuusta. Emmi on kesällä 2021 valmistuva kulttuurintutkimuksen opiskelija Itä-Suomen Yliopistosta ja hän on toiminut muun muassa Itä-Suomen Yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa koulutuspolitiikan vastuualueella. Töihin laskeutuminen on sujunut kahden ensimmäisen kuukauden aikana hyvin.

"Eniten jännittää tietysti täysin uusi työkenttä! Nuorten kanssa työskentely on kuitenkin mahtavaa. Toivon että voin mahdollistaa mahdollisimman paljon nuorille paikkoja tuoda ajatuksiaan esiin ja kasvaa aktiivisiksi kansalaisiksi.” 

Toivoa sopii että pian päästäisiin pandemiatilanteessa sellaiseen vaiheeseen että lähitapaamiset voitaisiin taas aloittaa!

Viljamin läksiäisiä vietettiin 13.2.2021 Joensuun osaston nuorten kanssa. Viljamia kiitettiin lahjoin ja puhein. Paikalla oli etäyhteydellä myös Itä-Suomen Vasemmistonuorten puheenjohtaja Kuopiosta. Kuva: Emmi Rajavuori