Itä_suomen_Vasemmistonuoret_uusi_piirisihteeri_Tuomas

Tuomas Hiltunen on aloittanut Itä-Suomen Vasemmistonuorten (ISVN) piirisihteerinä 20.4.2022 aiemman piirisihteerin Emmi Rajavuoren siirryttyä uusiin haasteisiin. ISVN sekä Joensuun seudun Vasemmistonuoret kiittävät Emmiä hänen ansiokkaasta työstään piirin sekä paikallisosaston hyväksi.

Edeltäjänsä tapaan Hiltunen vastaa sekä ISVN:n että Joensuun seudun Vasemmistonuorten talouden ja hallinnon hoidosta ja yrittää työnsä avulla luoda mahdollisimman hyviä edellytyksiä Vasemmistonuorten poliittiselle toiminnalle Itä-Suomessa. Hän näkee uusien jäsenten ja aktiivien löytämisen keskeisenä tavoitteena sekä piiri- että paikallistason toiminnassa Itä-Suomessa.

Hiltunen on toiminut Vasemmistonuorissa sekä piiri- että paikallisyhdistyksen hallituksessa ja ollut aktiivina vuosina 2014-2017, joten hän tuntee Vasemmistonuorten järjestörakenteen ja toimintaympäristön, mutta ihmisten ja asioiden vaihduttua moneen kertaan hän odottaa pääsevänsä tutustumaan nykyisiin toimijoihin sekä siihen mitä Vasemmistonuoret on järjestönä tänä päivänä. Tuomaksella on myös laajaa vaikuttamistaustaa luottamustoimista erityisesti opiskelijaliikkeessä, jossa hän toimi mm. Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen 1. varapuheenjohtajana sekä Vasemmisto-opiskelijoiden hallituksen varajäsenenä.

Vapaa-aikaansa Tuomas tykkää viettää urheilun parissa. Hänet saattaa bongata joensuulaisista urheilutapahtumista sekä talvella hiihtoladuilta ja kesällä polkupyörän selästä. Penkkiurheilijana erityisesti jalkapallo on lähellä hänen sydäntään.

Tuomas työskentelee ISVN:n toimistolla Joensuussa. Häneen saa (ja on suotavaa) olla yhteydessä liittyen Vasemmistonuorten toimintaan Itä-Suomessa. Myös toimistolle paikanpäälle saa tulla moikkaamaan ja juttelemaan.