Mielenosoitukset, katukampanjat, opintokerhot, lukupiirit, keskustelutilaisuudet ja bändi-illat ovat erottamaton osa Vasemmistonuorten toimintaa. Itä-Suomen Vasemmistonuoret tukee jäsentensä omaehtoista toimintaa tarjoamalla rahoitusta paikallistoiminnalle. Oheisella lomakkeella voit hakea toiminnan kulut täysimääräisesti piirijärjestöltä. Rahoitushakemus kannattaa jättää mahdollisimman aikaisesssa vaiheessa, mutta viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtuman järjestämistä. 

Hakemukseen kuuluu suunnitelma järjestettävästä toiminnasta sekä talousarvio, jonka perusteella piirijärjestö voi maksaa suoraan toimintaan liittyviä laskuja (esim tilavuokran, lehti-ilmoituksen tai esiintyjän palkkion). Vaihtoehtoisesti piirijärjestö voi korvata kuluja jälkeenpäin järjestäjän tilille maksutositteita vastaan. HUOM! Kaikista korvattavista kuluista on toimitettava kuitti piiritoimistolle. Lomakkeet matka- ja kulukorvauksia varten löytyy täältä..

Tapahtuman jälkeen on laadittava lyhyt raportti, josta selviää, miten tilaisuus onnistui ja lukumäärä, kuinka moni toimintaan osallistui. Mielenosoitusten yms kohdalla arvio osallistujamäärästä riittää. Raportti lähetetään sähköpostitse Itä-Suomen Vasemmistonuorten piiritoimistolle. Sähköpostiosoite ita[at]vasemmistonuoret.fi

Kysy lisää piiritoimistolta puhelimitse arkisin klo 10-14. Puh. 044 9762830. Piiritoimistolta voi pyytää myös neuvoja ja vapaaehtoisten apua toiminnan järjestämiseen.

 
1 Start 2 Complete
Projektin nimi, johon haet rahoitusta.
Projektin vastuuhenkilö
Puhelinnumero, josta yhteyshenkilön voi tavoittaa
Sähköpostiosoite, jolla yhteyshenkilön voi tavoittaa
Paikkakunta, jolla projekti järjestetään
Milloin tapahtuma järjestetään. Jos pitkäkestoinen (esim. opintokerho), niin merkitse alkupäivä ja tarkemmat tiedot projektisuunnitelmaan.
Suunnitelma toiminnasta, jonka järjestämiseen rahoitusta haetaan
Mahdollisimman tarkka arvio siitä, millaisia kuluja toiminnan järjestäminen tuottaa
Muut kommentit, kysymykset ja avuntarpeet projektiin liittyen