Hae piirisihteeriksi Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueelle!

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Vasemmistonuorilla haussa työntekijä vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen

Piirisihteeri

Hakuaika 11.11. - 25.11.

Nuorisojärjestössämme pääset mukaan tuomaan vasemmistolaiset nuoret kaduilla ja kabineteissa yhteen muuttamaan suomalaista yhteiskuntaa ja koko maailmaa ekologiseksi, sosialistiseksi, feministiseksi ja demokraattiseksi.

Työntekijän pääasiallisena tehtävänä on huolehtia piirijärjestöjen hallinnosta, taloudenhoidosta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Lisäksi tehtäviin kuuluu suunnitella ja toteuttaa yhdessä yhdistyksen aktiivien kanssa vasemmistonuorten toimintaa, tapahtumia ja viestintää Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella ja toimia sihteerinä piirihallitusten kokouksissa.

Edellytämme piirisihteeriltä aiempaa kokemusta ja osaamista järjestötoiminnasta, erityistä osaamista yhdistysten hallinnosta, taloudenpidosta ja päätöksenteon mahdollistamisesta sekä halua ja valmiuksia oppia. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kykyä rakentaa luottamusta sekä uskallusta ohjata vapaaehtoisia. Edellytämme suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Katsomme eduksi tapahtumien toteuttamisen ja viestinnän osaamisen, kokemuksen järjestötyöstä, nuorisotyöstä sekä Vasemmistonuorten poliittisen ja järjestöllisen tuntemuksen. Arvostamme kielitaitoa, erityisesti ruotsin ja englannin osalta.

Työaika on keskimäärin 19 tuntia viikossa ja siitä maksetaan 1000 €/kk. Työhuoneesi sijaitsee Vasemmistonuorten toimistolla Oulun Järjestötalolla ja/tai Kainuun Kansanpirtillä. Työ sisältää matkustamista piirien välillä, mutta osittainen etätyö on mahdollista. Työ alkaa 12.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin perehdytetään. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.
 
Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan yhtenä .pdf, .doc tai .docx tiedostona sähköpostitse viimeistään 25.11.2021 kello 23:59 osoitteeseen rekry@vasemmistonuoret.fi 

Kirjoita otsikkokenttään “Työhakemus — piirisihteeri”.

Rekrytoinnin aikataulu:
11.11. Haku alkaa
25.11. Haku päättyy
30.11. - 2.12. Haastattelut
5.12. Päätöksestä ilmoitetaan valitulle ja haastatteluissa olleille
12.12.2022 tai sopimuksen mukaan työn aloitus

Rekrytointi toteutetaan anonymisoidusti. Valinta toteutetaan positiivisen erityiskohtelun periaatteita noudattaen, hakijoiden ollessa pätevyydeltään tasavertaisia tai lähes yhtä päteviä.

Lisätietoja:
Anna-Maija Räihä
piirisihteeri
pohjois-pohjanmaa@vasemmistonuoret.fi