La, 09.02.2019 - klo 08:00 to klo 14:00
Vasemmistonuoret

Tervetuloa Vasemmistonuorten eduskuntavaalien vertaistukipäivään! Vertaistukipäivä pidetään lauantaina 9.2. klo 10:00-16:00 useassa eri vaalipiirissä samanaikaisesti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.1.!

Vertaistukipäivä on tarkoitettu Vasemmistonuorten ehdokkaille, vaalipäälliköille, tukiryhmäläisille ja muille vaaleja aktiivisesti tekeville Vasemmistonuorille. Päivän tavoitteena on saada vertaistukea ja uusia ideoita oman kampanjan tekemiseen. Tapahtuma toteutetaan samaan aikaan useassa eri vaalipiirissä, ja osa työskentelystä tapahtuu Skypen välityksellä yhdessä kaikkien osallistujien kanssa ympäri Suomea.

Tarkat tapahtumapaikat selviävät sen myötä, kun näemme, mistä vaalipiireistä ihmisiä ilmoittautuu mukaan. Mikäli omasta vaalipiiristäsi ei tule tarpeeksi ilmoittautuneita, pääset matkustamaan naapurivaalipiiriin! Ilmoitamme paikat mahdollisimman pian sen jälkeen, kun ilmoittautuminen sulkeutuu 27.1.

Tapahtuma on maksuton, ja matkustus- ja ruokailukulut korvataan osallistujille; näistä saat lisäohjeita myöhemmin.

Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia):

10:00 Paikalle, alkukahvit, esittäytyminen ja kuulumisten vaihtoa (paikallinen)
Testataan yhteydet, tehtävänanto akvaariokeskustelua varten (skype)
10:45 Akvaariokeskustelu toimivista kampanjakäytänteistä (skype)
12:00 Lounastauko (paikallinen)
13:00 Haastavimmat poliittiset kysymykset (paikallinen)
14:00 Paavo Arhinmäki (skype)
15:00 Vaalikoordinaattorin ajankohtaisia asioita ja vastauksia (skype)
16:00 Lopetus

Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä: https://extra.vanu.fi/ek-vertaistuki

Tervetuloa!

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Vasemmistonuorten vaalikoordinaattori Aino Nevalaiseen (Aino Vasemmistonuorten Vaalikoordinaattori tai aino@vasemmistonuoret.fi).