Nuoria viittaamassa, teksti: Uusien ilta 23.6. kello 17-19
Ke, 23.06.2021 - klo 17:00 to klo 19:00
Etelä-Suomen Vasemmistonuoret

Hyvä uusi jäsenemme tai toiminnasta kiinnostunut toveri!

 

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme Etelä-Suomen vasemmistonuorten Uusien jäsenten iltaan keskiviikkona 23.6. kello 17:00-19:00. Uusien ilta järjestetään tällä kertaa ulkona ja kokoonnumme toimistomme edustalla (Lintulahdenkatu 10, Helsinki). Tämä on ensimmäinen uusien jäsenten ilta kasvotusten sitten viime vuoden elokuun, joten kaikki tänä aikana liittyneet jäsenet sekä vanhemmatkin jäsenet, joita kiinnostuu aktivoitua toiminnassa ovat tervetulleet!

Koronatilanteen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista osoitteessa: https://extra.vanu.fi/esvn/uusieniltakesa2021

Illanvietossa on paikalla niin uusia jäseniä kuin vanhoja aktiivejamme ja ilta tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua vasemmistolaiseen nuorisotoimintaan. Osallistuminen ei tarkoita vielä sitoutumista mihinkään, mutta jos olet kiinnostunut pääset illanvietosta vaikka suoraan mukaan toimintaan. Kuulet täällä tuoreimmat uutiset kesän toiminnasta niin Helsingissä, Uudellamaalla kun valtakunnallisestikin ja tarvittavat tiedot, mikäli olet kiinnostunut hakemaan syksyllä vaikkapa luottamustehtäviimme.

Saat uusien illassa perustiedot järjestöstä ja katsauksen siitä, millaiseen toimintaan voit osallistua ja mitä voit lähteä tekemään tuellamme. Hyödynnämme illan aikana toiminnallisia menetelmiä, jotta kaikki osallistujat pääsevät kertomaan myös omista kiinnostuksistaan, ottamaan kantaa ja ennen kaikkea tutustumaan paremmin muihin tovereihin. Koska olemme ulkona, ei ole pienintäkään huolta tylsistä kalvosulkeisista.