Hämeen Vasemmistonuorten logo
Ti, 19.10.2021 - klo 17:00 to klo 19:00
Hämeen Vasemmistonuoret

Tervetuloa liittokokouskoulutukseen Tampereelle. Koulutuksessa käydään läpi tietoja ja taitoja, joita liittokokouksessa tarvitaan ja kuullaan myös keskusjärjestön puheenjohtajaehdokkaiden näkemyksiä.

Koulutus toteutetaan hybridinä siten, että osallistujat kokoontuvat toimistolle, mutta osa ohjelmasta seurataan livenä keskustoimistolta Helsingistä. Keskustoimiston osuuden lisäksi kouluttaudutaan ja tutustutaan omalla porukalla. Koulutus kestää klo 17-19.

Kannattaa osallistua koulutukseen, vaikka liittokokous olisikin tuttua kauraa. Tapahtumassa on kätevää tutustua muihin liittariedustajiin ja päästä kärryille, mistä juuri tässä liittokokouksessa tullaan päättämään. Jos saavut Tampereen ulkopuolelta, korvaamme matkakulut. Lisäksi tarjoamme purtavaa.

Koulutus järjestetään Tampereella osoitteessa Näsilinnankatu 22 A 27, 5. kerros. Paina ovisummerista "Ylävitonen/vas". Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti vasemmistonuorten liittokokousedustajille. Noudatamme tilaisuudessa turvallisemman tilan ohjeita.