ISVN vuosikokous
Pe, 25.11.2022 - klo 17:00
Itä-Suomen Vasemmistonuoret

Tervetuloa Itä-Suomen Vasemmistonuorten vuosikokoukseen ensi perjantaina 25.11. klo 17 alkaen piiritoimistolle (Pohjoiskatu 6, Joensuu) sekä etäyhteyksin (Google Meet).

Vuosikokouksessa valitaan Itä-Suomen Vasemmistonuorille vuoden 2023 hallitus sekä vahvistetaan vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vuoden 2021 tilinpäätös. Lisäksi päätämme ISVN:n logon uudistamisesta (kuva esitetystä uudesta logosta löytyy kuvan oikeasta alakulmasta). Tarjolla on siis hyviä mahdollisuuksia vaikuttaa siihen mitä ISVN tekee eduskuntavaalivuonna 2023.

Jos olet kiinnostunut hakemaan ensi vuoden ISVN:n hallitukseen, voit ilmaista halukkuutesi kokouskutsun yhteydessä lähetetyllä lomakkeella. Hallitusvastuu on ISVN:ssa varsin kevyt: kokouksia on vuodessa ehkä noin neljä ja nekin järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksin tai sähköpostitse ellei ole tarvetta tai tahtoa toimia toisin. Piiri korvaa matkat hallituksen livekokouksiin mikäli sellaisia järjestetään. Uudelle hallitukselle järjestetään perehdytys ainakin siinä tapauksessa jos siihen valitaan uusia henkilöitä. ISVN:n hallitus on siis mitä mainioin paikka opetella yhdistystoimintaa. Siitä on hyötyä muussakin elämässä.

ISVN korvaa matkat Joensuun ulkopuolelta paikan päälle saapuville edullisinta julkista kulkuneuvoa käyttäen. Kokoukseen osallistuville tilataan ruokaa ja myös etäosallistujat saavat ruokailla piirin kustannuksella. Vuosikokouskutsut esityslistoineen ja liitteineen on lähetetty jäsenille sähköpostitse maanantaina 7.11. Jos olet jäsen etkä ole saanut kutsua, laita sähköpostia osoitteeseen ita@vasemmistonuoret.fi.

Etäosallistumislinkki ISVN:n vuosikokoukseen (Google Meet) on lähetetty vuosikokouskutsun yhteydessä.

Heti kokouksen jälkeen klo 18 samassa paikassa pidetään Joensuun seudun Vasemmistonuorten vuosikokous sekä pikkujoulut, joten niihinkin osallistuminen on luvallista, jopa suotavaa!