ISVN kokous
To, 14.09.2023 - klo 18:00
Itä-Suomen Vasemmistonuoret

Itä-Suomen Vasemmistonuoret ry:n (ISVN) ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestetään torstaina 14.9. klo 18.00 alkaen etäyhteyksin Google Meet -alustalla.

Kokous järjestetään siksi että ISVN:n on nimettävä edustajansa Vasemmistonuorten liittokokoukseen sekä tehtävä esityksensä sen luottamustoimiin vuosille 2024-25. Kokouksen esityslista liitteineen ja osallistumislinkkeineen on lähetetty jäsenille eilen sähköpostitse.

Kannustamme jäseniämme lähtemään Vasemmistonuorten liittokokoukseen Poriin 10.-12.11.2023. ISVN saa asettaa sinne 19 liittokokousedustajaa ja mahdollisesti enemmänkin mikäli muut piirit eivät saa täytettyä kiintiöitään, joten hyvin todennäköisesti kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Liittokokous tekee Vasemmistonuorten henkilövalinnat vuosille 2024-25 ja hyväksyy mm. uuden poliittisen ohjelman vuosille 2024-27. Liittokokous on järjestön asioihin vaikuttamisen lisäksi oiva mahdollisuus tutustua vasemmistonuoriin ympäri Suomen ja liittokokoukseen voi halutessaan lähteä myös ihan vaan hengaamaan. Liittokokousedustajaksi voit ilmoittautua lomakkeella, johon jäsenet ovat saaneet linkin kokouskutsun yhteydessä.

Vasemmistonuoret järjestää liittokokousedustajille kuljetukset Poriin ja takaisin sekä lattiamajoituksen ja ruokailut Porissa. Liittokokousedustajille järjestetään myös koulutus ennen liittokokousta, jotta kaikilla olisi mahdollisimman tasa-arvoiset mahdollisuudet vaikuttaa liittokokouksessa. Kaikkiin liittokokousedustajaksi hakeneisiin ollaan yhteydessä ISVN:n kokouksen jälkeen.

Lisätietoja liittokokoukseen liittyvistä asioista saa ISVN:n piirisihteeriltä esim. sähköpostitse ita@vasemmistonuoret.fi tai puhelimitse 0449762830 (myös WhatsApp käy). Vastauksia liittokokoukseen liittyviin kysymyksiin saa varmasti myös osallistumalla ISVN:n kokoukseen 14.9.

Tervetuloa!