JoseVanun vuosikokous
Pe, 25.11.2022 - klo 18:00
Joensuun seudun Vasemmistonuoret

Tervetuloa Joensuun seudun Vasemmistonuorten vuosikokoukseen ensi viikon perjantaina 25.11. klo 18 alkaen piiritoimistolle (Pohjoiskatu 6)!

Vuosikokouksessa valitaan Joensuun seudun Vasemmistonuorille vuoden 2023 hallitus sekä vahvistetaan vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä vuoden 2021 tilinpäätös. Tarjolla on siis hyviä mahdollisuuksia vaikuttaa siihen mitä JoseVanu tekee eduskuntavaalivuonna 2023. Vuosikokouskutsut esityslistoineen ja liitteineen on lähetetty jäsenille sähköpostitse viimeistään maanantaina 7.11. Jos olet jäsen etkä ole saanut kutsua, laita sähköpostia osoitteeseen ita@vasemmistonuoret.fi.

Jos olet kiinnostunut hakemaan ensi vuoden Joensuun seudun Vasemmistonuorten hallitukseen, voit ilmaista halukkuutesi vuosikokouskutsun yhteydessä lähetetyllä lomakkeella. Hallitusvastuu on JoseVanussa varsin kevyt: kokouksia on vuodessa ehkä noin neljä ja nekin järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksin tai sähköpostitse ellei ole tarvetta tai tahtoa toimia toisin. Uudelle hallitukselle järjestetään perehdytys ainakin siinä tapauksessa jos siihen valitaan uusia henkilöitä. JoseVanun hallitus on siis mitä mainioin paikka opetella yhdistystoimintaa. Siitä on hyötyä muussakin elämässä.

Vuosikokouksen jälkeen toimistolla pidetään pikkujoulut. Kokoukseen ja pikkujouluihin osallistuville tilataan myös ruokaa. Tulemalla paikalle jo klo 17 pääset osallistumaan myös Itä-Suomen Vasemmistonuorten vuosikokoukseen ja vaikuttamaan siihen mitä Vasemmistonuoret tekevät piiritasolla Itä-Suomessa vuonna 2023.