Tampereen Vasemmistonuorten logo
Ke, 04.05.2022 - klo 18:00 to klo 20:00
Tampereen Vasemmistonuoret

Tervetuloa Tampereen Vasemmistonuorten opintokerhoon! Seuraava Kupillinen järjestetään keskiviikkona 4.5. klo 18 alkaen.

Tällä kertaa aiheena on kurdien kamppailu itsemääräämisoikeutensa puolesta. Kurdeja sanotaan usein suurimmaksi kansaksi, jolla ei ole omaa valtiota. Kurdien perinteinen asuinalue Kurdistan jakautuu neljän valtion välillä Lähi-idässä ja kurdit ovat historiallisesti monesti joutuneet vallanpitäjien vainon uhriksi. Kurdit ovat kuitenkin pitkään käyneet myös kamppailu itsemääräämisoikeutensa saavuttamiseksi. Aiheeseen meitä johdattaa työntekijämme Oskari Jokinen.

Kupillinen vastarintaa on tapahtuma, jossa kuka tahansa voi jakaa itseään kiinnostavaa tietoa esitelmän muodossa. Tapahtuman aluksi pidetään alustus, jonka jälkeen on mahdollisuus keskustella aiheesta. Alustusta varten ei tarvitse olla aiheen suuri asiantuntija, riittää että olet itse aiheesta kiinnostunut.

Tapahtuma pidetään toimistolla Näsilinnankatu 22 A 27, 5. kerros. Noudatamme tapahtumissa turvallisemman tilan ohjeita. Tapahtuma on päihteetön.