Tapahtuman nimi, paikka ja päivämäärä otsikoitu ja oikealla Lavanun porotähtilogo. Taustalla Jätkänkynttilän silta RYB-väreissä
La, 29.04.2023 - klo 17:00
Lapin Vasemmistonuoret

Tervetuloa Lapin vasemmistonuoret ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Rovaniemelle 29.4.2023!

On taas se aika vuodesta, jolloin kutsumme koolle Lapin vasemmistonuorten (Lavanu) sääntömääräisen vuosikokouksen. Olet tervetullut mukaan käyttämään äänioikeuttasi ja seuraamaan kokousta kanssamme.Vuosikokous on mainio paikka tutustua toimintaamme ja muuhun jäsenistöön sekä ideoida tulevaa toimintaa. Jos sinulla on siis ideoita tapahtumille, olet tervetullut jakamaan niitä kanssamme.

Tervetuloa vuosikokoustamaan Rovaniemelle lauantaina 29.4.2023 klo 17. Tarkemmat osoitetiedot lähetämme osallistujille sekä sähköpostilistalla oleville ja vuosikokouskirjeen mukana. Saunatila on esteellinen tilan ollessa toisessa kerroksessa ja rakennuksesta ei löydy hissiä. Jos tarvitset apua esteellisyysasioissa, ole yhteydessä piirisihteeriimme lappi@vasemmistonuoret.fi. Etäosallistuminen on myös mahdollista ja linkki etäosallistumiseen lähetetään myöhemmin sähköpostilistalle sekä Whatsapp-ryhmään ja Discord-kanavalle!

Lisäinfoa ohjelmasta ja muista käytännön asioista tiedotamme Facebookin, Instagramin, sähköpostilistan, Whatsapp-ryhmän sekä pääsiäisen aikana juuri perustetun Discord-kanavan kautta. Kevätkokouksessa on myös Lavanun puolesta pientä kokousevästä ja kevätkokouksen jälkeen siirrymme yhteisen vapun viettoon. Yhteisen vapputapahtumaan kuuluu saunomista, lautapelejä, ruokailua ja tietovisaa. Voit myös halutessasi tuoda mukanasi muita ohjelmanumeroita ja ajanviettoideoita. Muista ilmoittaa etukäteen allergioista tai muista ruokavaliorajoitteista. Tarjoamme vegaanisen vaihtoehdon. Voit ottaa mukaasi omia virvokkeita kokouksen jälkeistä vapun viettoa varten. Jos tarvitset yöpymispaikan lauantai-sunnuntai väliselle yölle tai muille päiville, voimme järjestää sinulle toverimajoituksen jonkun aktiivin luona Rovaniemellä.

Lavanu korvaa matkakulut julkisilla sekä yksityisillä kulkuvälineillä. Jos tarvitset matkaliput etukäteen maksettaviksi Lavanun  puolesta, ole yhteydessä piirisihteeriimme. Yöpyessäsi Rovaniemellä tai saunoessasi saunatilalla, ota mukaan kaikki tarvittavat hygieniatarvikkeet. Liinavaatteita sinun ei tarvitse ottaa mukaasi, sillä toveri- ja hotellimajoituksesta nämä löytyvät jo valmiiksi.

Ilmoittautua voit ilmoittautumiskaavakkeen kautta osoitteessa: https://extra.vanu.fi/lavanu/vuosikokous2023

Jos estyt tulemaan vuosikokoukseen, kannattaa liittyä meidän sähköpostilistalle, WhatsApp-ryhmään,
Discord-kanavalle ja seurata Lapin vasemmistonuorten Facebook-sivua sekä Instagram-tiliä, jotta saat tiedon
tulevista tapahtumistamme. Ota yhteyttä jos haluat, että sinut lisätään sisäisiin ryhmiin tai sähköpostilistalle.
Ole myös yhteydessä sähköpostitse, jos tarvitset matkaliput etukäteen maksettaviksi sinulle tai jos tarvitset
toverimajoitusta tai sinulla tulee mitään muita kysymyksiä käytännön asioista, kevätkokouksesta tai yhteisestä
vapun vietosta!