Lapin vasemmistonuorten punainen porotähtilogo kultareunuksilla ja porolla on tonttulakki päässä
La, 10.12.2022 - klo 18:00
Lapin Vasemmistonuoret

Tervetuloa mukaan Lapin vasemmistonuorten pikkujouluihin!

 

Lapin vasemmistonuoret (Lavanu) järjestää pikkujoulut lauantaina 10.12.2022 Rovaniemellä. Lavanun pikkujouluja varten vuokrattu saunatila löytyy osoitteesta Aittatie 2. Tila on varattuna meille klo 15-04 ja voit tulla paikalle sinulle sopivaan aikaan ja viipyä siihen asti kun näet parhaaksi. Emme aloita illanviettoa vielä klo 15, vaan paikalle voi saapua klo 17-18 aikoihin. Tarkemmasta aloitusajasta keskustelemme esimerkiksi Whatsapp-ryhmässämme ja ilmoitamme siitä myöhemmin sähköpostilistan ja some-kanavien kautta.

Pikkujoulujen ohjelmaan kuuluu mukavan yhdessäolon ja saunomisen lisäksi myös lautapelejä sekä vaikkapa yhteislaulua ja tietovisaa. Voit myös ehdottaa mukavaa tekemistä tai ottaa mukaasi iltaan sopivia seurapelejä tai esimerkiksi jonkin soittimen musiikkiesityksiä varten! Muista ottaa oma pyyhe mukaan saunomista varten!

Lavanu korvaa matkakulut ja pikkujoulujen eväät. Voit tuoda mukanasi myös omia virvokkeitasi! Voimme tarvittaessa tarjota sinulle toverimajoitusta jonkun paikallisen Lavanun kotoa. Jos tarvitset Lavanua hankkimaan sinulle matkaliput etukäteen, ole yhteydessä sähköpostitse lappi@vasemmistonuoret.fi tai laita yksityisviestiä esimerkiksi Instagramissa!

Tila on valitettavasti esteellinen, sillä kulku toiseen kerrokseen onnistuu ainoastaan portaita pitkin.

 

Nähdään pikkujoulutunnelmissa!