Tapahtuman tiedot ja Lavanun porologo edessä, taustalla syksyinen puistomaisema
La, 23.09.2023 - klo 16:00
Lapin Vasemmistonuoret

On taas se aika vuodesta, jolloin kutsumme koolle Lapin vasemmistonuorten (Lavanu) sääntömääräisen vuosikokouksen. Olet tervetullut mukaan käyttämään äänioikeuttasi ja seuraamaan kokousta kanssamme. Valitsemme syyskokouksessa ensi vuodelle uuden Lapin vasemmistonuorten hallituksen, johon voit tulla halutessasi mukaan. Vuosikokous on mainio paikka tutustua toimintaamme ja muuhun jäsenistöön sekä ideoida tulevaa toimintaa. Jos sinulla on siis ideoita tapahtumille, olet tervetullut jakamaan niitä kanssamme. Tänä vuonna järjestetään myös marraskuussa Porissa Vasemmistonuorten valtakunnallinen liittokokous, johon tämä vuosikokous valitsee Lapin piirin liittokokousedustajat. Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan Vasemmistonuorissa valtakunnallisella tasolla, kannattaa sinun osallistua vuosikokoukseen.

Syyskokous pidetään lauantaina 23.9.2023 klo 16. Tarkemmat osoitetiedot lähetämme Lavanun jäsenille sähköpostitse jäsenrekisteristä löytyvään sähköpostiin ja sisäisissä keskusteluryhmissämme. Rakennuksesta löytyy hissi ja kokousta varten varattu saunallinen kerhotila on rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Tarkemmista esteellisyystiedoista kannattaa olla yhteydessä piirisihteeriimme lappi@vasemmistonuoret.fi. Etäosallistuminen on myös mahdollista ja linkki etäosallistumiseen lähetetään myöhemmin sisäisten kanavien kautta.

Lisäinfoa ohjelmasta ja muista käytännön asioista tiedotamme Facebookin, Instagramin, sähköpostilistan, Whatsapp-ryhmän sekä Discord-kanavan kautta. Syyskokouksessa on Lavanun puolesta pientä kokousevästä ja syyskokouksen jälkeen siirrymme yhteiseen illanviettoon. Tilaamme kokouksen loputtua ruokaa Lavanun kustantamana ja illanviettoa varten voit ottaa mukanasi erilaisia seura- tai lautapelejä tai muuta mukavaa tekemistä. Kerhotilasta löytyy sauna ja saunoessasi, ota mukaan pyyhe ja muut peseytymisvarusteet. Muista ilmoittaa etukäteen allergioista tai muista ruokavaliorajoitteista. Tarjoamme vegaanisen vaihtoehdon. Voit ottaa mukaasi omia virvokkeita kokouksen jälkeistä illanviettoa varten. Jos tarvitset yöpymispaikan lauantai-sunnuntai väliselle yölle tai muille päiville, voimme järjestää sinulle toverimajoituksen jonkun aktiivin luona Rovaniemellä.

Lavanu korvaa matkakulut julkisilla sekä yksityisillä kulkuvälineillä. Jos tarvitset matkaliput etukäteen maksettaviksi Lavanun puolesta, ole yhteydessä piirisihteeriimme. Yöpyessäsi Rovaniemellä tai saunoessasi saunatilalla, ota mukaan kaikki tarvittavat hygieniatarvikkeet. Liinavaatteita sinun ei tarvitse ottaa mukaasi, sillä toverimajoituksesta nämä löytyvät jo valmiiksi.

 

Ilmoittautua voit osoitteessa: https://extra.vanu.fi/lavanu/syyskokous2023

 

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, sen kautta voit ilmoittaa omista tarpeista tai toiveista liittyen esimerkiksi ruokavalioon, matkalippuihin tai toverimajoitukseen. Jos estyt tulemaan vuosikokoukseen, kannattaa liittyä meidän sähköpostilistalle, WhatsApp-ryhmään, Discord-kanavalle ja seurata Lapin vasemmistonuorten Facebook-sivua sekä Instagram-tiliä, jotta saat tiedon tulevista tapahtumistamme. Ota yhteyttä jos haluat, että sinut lisätään sisäisiin ryhmiin tai sähköpostilistalle. Ole myös yhteydessä sähköpostitse, jos tarvitset matkaliput etukäteen maksettaviksi sinulle tai jos tarvitset toverimajoitusta tai sinulla tulee mitään muita kysymyksiä käytännön asioista, syyskokouksesta, liittokokouksesta tai yhteisestä illanvietosta!