Punaisella taustalla tapahtuman nimi. Tekstin ympärillä keltaisia lehtiä ja tekstin alapuolella piirijärjestön porotähtilogo
La, 18.09.2021 - klo 18:00
Lapin Vasemmistonuoret

On taas se aika vuodesta, jolloin kutsumme koolle piirijärjestön sääntömääräisen vuosikokouksen.

Tervetuloa kokoustamaan Rovaniemelle lauantaina 18.9.2021 klo 18:00. Kokous pidetään Monitoritalo Mondella, osoitteessa Pohjolankatu 6, 96101, Rovaniemi. Kokoustilan löydät Monden toisen kerroksen taukotilasta. Vuosikokous on mainio paikka tutustua toimintaamme ja muuhun jäsenistöön sekä ideoida tulevaa toimintaa. Jos sinulla on siis ideoita tapahtumille, olet tervetullut jakamaan niitä kanssamme. Tänä vuonna marraskuussa järjestetään Uudessakaupungissa Vasemmistonuorten liittokokous, johon tämä vuosikokous valitsee Lapin piirin liittokokousedustajat. Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan Vasemmistonuorissa valtakunnallisella tasolla, kannattaa sinun osallistua vuosikokoukseen.

Huomioi koronasta aiheutuvat lisäjärjestelyt. Tule paikan päälle kokoukseen terveenä ja huolehdi käsihygieniasta. Järjestö tarjoaa tarvittaessa kasvomaskit ja käsidesin kokouksen aikana. Etäosallistuminen on myös mahdollista, ilmoitamme järjestelyistä myöhemmin!

Järjestö kustantaa kokouspäivän ruokakulut sekä matkakulut ja tilaamme kokouksen jälkeen jotain syötävää jokaiselle osallistujalle. Kokouksen jälkeen vietämme yhdessä iltaa Mondella, josta jatkamme yhdessä valitsemaamme paikkaan esimerkiksi jonkun Lavanun jäsenen luokse. Lapin vasemmistonuoret korvaa matkakulut julkisilla sekä yksityisillä kulkuvälineillä. Jos tulet paikalle omalla autollasi, ota bensakuitti talteen, jotta järjestö voi tilittää bensakulut suoraan tilillesi. Yöpyessäsi Rovaniemellä, ota mukaan kaikki tarvittavat hygieniatarvikkeet. Liinavaatteita sinun ei tarvitse ottaa mukaasi, sillä toverimajoituksesta nämä löytyvät jo valmiiksi.

Jos sinulla on mitään kysymyksiä kokouksesta, kuljetuksista, majoituksesta tai muista käytännön asioista, laita sähköpostia (lappi@vasemmistonuoret.fi) tai yksityisviestiä Facebookin (https://www.facebook.com/lapinvasemmistonuoret/) tai Instagramin (https://www.instagram.com/lapinvasemmistonuoret/) kautta. Laita myös liittymispyyntöä meidän sähköpostilistalle tai Whatsapp-ryhmään, jos haluat saada pävitettyä tietoa tulevista tapahtumista.

https://www.facebook.com/events/278236003822819/