La, 25.01.2020 - klo 10:00 to Su, 26.01.2020 - klo 17:00
Vasemmistonuoret

Tervetuloa matkalle kohti luotettavampaa huomista!

TAPAHTUMA TÄYNNÄ! Voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle. Sinuun otetaan erikseen yhteyttä, jos paikka vapautuu. Virallinen ilmoittautuminen: https://extra.vanu.fi/tammitapaaminen2020

Vasemmistonuoret järjestää perinteisen Tammitapaamisen 25.-26.1. Espoon Hotelli Korpilammella. Tammitapaaminen on koulutus- ja verkostoitumistilaisuus ay-nuorille ja työelämästä kiinnostuneille. Tapahtuma on mainio paikka tutustua Vasemmistonuoriin ja ammattiyhdistystoimintaan sekä tavata eri puolilta Suomea tulevia nuoria.

Tammitapaamisessa käsitellään tällä kertaa erityisesti epätyypillisiä työsuhteita huomioiden muun muassa itsensätyöllistäjien, pätkätyöntekijöiden, palkattomissa työsuhteissa olevien ja alustatalouden piirissä työskentelevien moninaiset tilanteet. Aihetta käsitellään monipuolisesti asiantuntija-alustusten, ryhmätöiden ja keskustelujen keinoin.

Työelämän epävarmuus vaikuttaa erityisesti nuorten tulevaisuuskuvaan ja toimeentuloon. Kansanrintamahallitus parantanee tilannetta jonkin verran, mutta toistaiseksi julkisuudessa esitetyt aihepiiriin liittyvät vaatimukset ovat keskittyneet lähinnä lyhyen tähtäimen korjauksien tekemiseen. Tammitapaamisessa visioimme pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa, toivoa herättävää politiikkaa.

Tervetuloa matkalle kohti luotettavampaa huomista olit sitten ammattiyhdistystoiminnan konkari tai vasta tutustumassa siihen!

Tammitapaamiseen ovat tervetulleita kaikki nuorten työelämäkysymyksistä kiinnostuneet. Osallistumismaksu on 40€. Hinta sisältää ohjelman, majoituksen, ruokailut ja yhteiskuljetuksen Helsingistä. Vasemmistonuorten jäsenille korvataan lisäksi matkat kotipaikkakunnalta Helsinkiin halvimmalla julkisella vaihtoehdolla. Osa ammattiliitoista maksaa jäsentensä osallistumisen Tammitapaamiseen, ajantasainen lista löytyy alta. Mikäli ammattiliittosi ei ole alla olevassa listassa, voit myös itse tiedustella liitolta mahdollisuutta maksaa osallistumisesi.

Seuraavat liitot maksavat jäsentensä osallistumisen tapahtumaan:

- AKT
- PAM
- JHL
- TEHY
- SEL
- Teollisuuden vaikuttajanuoret

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.1.2020. Tapahtumaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistujat saavat tarkemman ohjelman ja lisätietoa sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoja tapahtumasta:

Mari Manninen, Tammitapaamisen yhteyshenkilö
marimanninen94@hotmail.com
050 4314901