Tampereen Vasemmistonuorten logo
To, 09.12.2021 - klo 18:00 to klo 22:00
Tampereen Vasemmistonuoret

Tervetuloa Tampereen Vasemmistonuorten pikkujouluihin Sumeliuksen saunalle. Tampereen Vasemmistonuoret järjestää koronavarovaisuutta noudattaen pikkujoulut, johon ovat tervetulleita vasemmistonuoret ja toiminnastamme kiinnostuneet asuinpaikasta riippumatta.

Pikkujoulut järjestetään 9.12. klo 18 alkaen osoitteessa Sumeliuksenkatu 11, Tampere. Tila sijaitsee aivan Tullintorin ostoskeskuksen kupeessa. Ennen pikkujouluja pidetään samassa tilassa Tampereen Vasemmistonuorten vuosikokous klo 16 ja Hämeen Vasemmistonuorten ylimääräinen vuosikokous klo 17.

Pikkujoulujen ohjelmassa on illanvieton lisäksi mahdollisesti jotain pientä aktiviteettia, mahdollisuus lautapelaamiseen ja tietenkin saunomista. Saunavuorot sovitaan tapahtumassa sen mukaan, millaisia vuoroja paikallaolijat toivovat. Otathan mukaan oman pyyhkeen ja uima-asun, jos tahdot saunoa! Lisäksi yhdistys tarjoaa tapahtumassa ruokailun.

Tapahtumassa toimitaan vasemmistonuorten turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. Omien alkoholijuomien maltillinen nauttiminen on sallittu, toiset osallistujat huomioon ottaen. Alaikäisille alkoholijuomien tarjoaminen on ehdottomasti kielletty.

Jos saavut Tampereen ulkopuolelta tapahtumaan, kysy Hämeen Vasemmistonuorten piirijärjestöltä mahdollisuutta matkalippujesi korvaamiseen!