Ma, 03.07.2023 - klo 00:00 to Pe, 07.07.2023 - klo 14:00
Vasemmistonuoret

Kesän kohokohta eli Vasemmistonuorten kesäleiri lähestyy! Tänä vuonna kesäleiri järjestetään Keski-Pohjanmaalla 3.-7.7.  Ilmoittaudu viimeistään 18.6.! https://extra.vanu.fi/kesaleiri2023

Kesäleirillä virkistäydytään ja opitaan uutta. Ohjelmassa painotetaan yhteisöllisyyttä ja rentoutumista, mutta leirillä on luvassa myös mielenkiintoista poliittista sisältöä luentojen ja osallistavan toiminnan muodossa.

Leirille mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistumismaksu on 25€ *. Sinun tulee olla Vasemmistonuorten jäsen, tai liittyä jäseneksi leiriin mennessä. Kaikki matkakulusi korvataan täysimääräisesti halvimpia julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Järjestämme yhteiskuljetuksen leiripaikalle Kokkolan rautatieasemalta maanantaina 3.7. ja palaamme samaan paikkaan perjantaina 7.7. Tarkemmista aikatauluista ja muista käytännön asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa sekä sähköpostitse.

Tapahtuman ohjelma järjestetään suomen kielellä. Henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita. Heiltä ei peritä osallistumismaksuja ja myös heidän matkakulunsa korvataan. Vasemmistonuorten valtakunnallisissa tapahtumissa käytettävissä on tarvittaessa seuraavat apuvälineet ja palvelut:

  • Induktiosilmukka
  • Yleisavustaja
  • Suomen- ja englanninkielen tulkki
  • Suomen- ja ruotsinkielen tulkki
  • Suomen- ja viittomakielen tulkki

Jos sinulla on tarvetta käyttää näitä palveluita, mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa! Valitettavasti leiripaikka ei ole esteetön, oviaukot paikoittain pieniä ja osa tiloista yläkerrassa. Voit olla yhteydessä järjestösuunnittelijaan, mikäli haluat tiloista tarkempia tietoja. Tapahtuma on päihteetön. Kaikki tarjoiltu ruoka on vegaanista.

Leirillä tehdään yhteistyötä KSL-opintokeskuksen ja muiden toimijoiden kanssa.

Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, mukavasta leiritunnelmasta, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta!

Tarkemmista aikatauluista ja muista leiriin liittyvistä asioista tiedotetaan Vanukeskustelussa ja sähköpostitse.

Lisätietoja:

Konsta Hyötylä, järjestösuunnittelija

konsta.hyotyla@vasemmistonuoret.fi / 045 662 8206

*Jos sinulla ei ole mahdollista maksaa osallistumismaksua mutta haluat mukaan leirille, ilmoita siitä sähköpostitse järjestösuunnittelijalle. Osallistumismaksusta on mahdollista saada alennus/vapautus omalla ilmoituksella.