La, 26.02.2022 - klo 14:00 to klo 16:00
Itä-Suomen Vasemmistonuoret

Itä-Suomen Vasemmistonuoret ja Savo-Karjalan Demarinuoret järjestävät kaikille vastuullisesta sijoittamisesta kiinnostuneille nuorille sijoitustapahtuman ja -työpajan! Olitpa siis sijoittamisen keltanokka tai jo kokenut kryptobro, niin tervetuloa mukaan kuulemaan vastuullisesta sijoittamisesta ja kokeilemaan sijoitustyöpajaa Invested-sovelluksen avulla 26.2.2022 kello 14! Työväentalolle saapuville tarjolla pientä purtavaa.

Tapahtuma alkaa paneelilla, jossa keskustellaan sijoittamiseen liittyvistä kysymyksistä, jaetaan vinkkejä ja käydään läpi vastuullisen sijoittamisen saloja. Paneelin vieraina ovat Viisas Raha -lehden toimituspäällikkö Juha Peltonen ja Pohjois-Karjalan Osakesäästäjien Lauri Kaukotie. Voit ehdottaa kysymyksiä paneeliin padletissa: https://padlet.com/siiripeltonen98/kt49hjik6s74cwtd

Hei! Kannustamme vahvasti kysymysten esittämiseen ja panelisteja voi haastaa kysymyksillä! Tuo esille sinulle tärkeitä teemoja ja aiheita! Nyt on siihen mahdollisuus!

Tämän jälkeen halukkaat voivat osallistua sijoitustyöpajaan, jota vetävät Invested-sovelluksen kehittäjät Jani Järvinen ja Antti Lähtevänoja Teamsin välityksellä. Invested-sovellus on aidon sijoituskokemuksen (kuvitteellisella valuutalla) antava ohjelma, jota on käytetty muun muassa kouluissa sijoittamista esitellessä. Matalan kynnyksen sijoituskokemusta siis luvassa!

Tapahtumaan voi osallistua läsnä Joensuun Työväentalolla tai etäyhteyksin Savo-Karjalan Demarinuorten Facebook-Livessä!